Alle NieuwsKVO TREKT CENTRALE VERDEDIGER AAN

KVO TREKT CENTRALE VERDEDIGER AAN

KVO heeft z’n eerste zomertransfer beet. Centrale verdediger Fanos Katelaris (25) komt transfervrij over van Cypriotisch landskampioen Apollon Limassol. Katelaris speelde ook al twaalf keer voor de Cypriotische nationale ploeg.

Fanos Katelaris speelt al zijn hele leven in de Cypriotische competitie, op een uitleenbeurt aan het Hongaarse Zalaegerszegi na. Het merendeel van zijn wedstrijden speelde hij voor Omonia Nicosia maar de voorbije twee seizoenen was hij actief bij Apollon Limassol. Die ploeg werd het voorbije seizoen Cypriotisch landskampioen en het jaar ervoor vicekampioen. Een echte topclub in Cyprus dus. Katelaris speelde ook al in de voorrondes van de Europa & Conference League.

Gauthier Ganaye: “Fanos is een zeer snelle en sterke centrale verdediger met ook goede balvaardigheden. Zijn voorwaarts verdedigen past heel goed bij onze speelstijl. Vorig seizoen werd hij landskampioen en daarnaast is hij Cypriotisch international, allemaal ervaringen die hij kan doorgeven aan onze jonge ploeg. Hij komt over als een uiterst gedreven speler met een onberispelijke arbeidsethos. We kijken er naar uit om hem in het team te integreren. De komende weken gaan we verder kijken om de ploeg te versterken richting de start van de competitie.”

Katelaris zal pas in de loop van volgende week aansluiten. Hij speelde namelijk nog Nations League-wedstrijden met Cyprus.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL