Alle NieuwsKVO VERSTERKT ZICH MET DOELMAN

KVO VERSTERKT ZICH MET DOELMAN

KVO heeft zich versterkt met doelman Dillon Phillips (27). De Engelsman komt op huurbasis over van Cardiff City. KVO bedong ook een aankoopoptie.

Dillon Phillips is een doelman met heel wat ervaring in de Engelse Championship en League One. Hij is een jeugdproduct van Charlton Athletic waarmee hij in het seizoen 2018-2019 de promotie afdwong van de League One (derde klasse) naar de Championship (tweede klasse). In die Championship was hij een sterkhouder bij Charlton Athletic en dat leverde hem een transfer op naar reeksgenoot Cardiff City. Daar zou hij in twee seizoenen uiteindelijk 33 wedstrijden spelen. Nu vertrekt hij dus op huurbasis naar KV Oostende.

Gauthier Ganaye: Dillon is een interessant profiel dat we al langere tijd volgden. Hij voetbalt goed mee en is een echte ‘shot stopper’, hij heeft met andere woorden zeer sterke reflexen op z’n lijn. Een extra doelman was nodig want op dit moment telden we met Guillaume Hubert slechts één senior doelman in onze groep. Jordy Schelfhout is nog out en bovendien nog zeer jong dus nu hebben we met Guillaume en Dillon twee ervaren keepers en met Jordy en ook nog Richmond twee jonge gasten die nog veel progressie kunnen maken.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL