Alle NieuwsKVO WINT JUBILEUMMATCH MET 0-10

KVO WINT JUBILEUMMATCH MET 0-10

Dag op dag 40 jaar geleden werd fusieclub KV Oostende opgericht en naar aanleiding daarvan speelde KVO tegen VV Koekelare met speciale retroshirts, verwijzend naar de eerste promotie van KVO in 1992. Zelfs de vroegere sponsor ‘De Olifant’ pronkte als vanouds op de shirts. Iconen Essende en Obi gaven de aftrap, die laatste zorgde ook samen met dat ander icoon Johnny Nierynck voor live commentaar tijdens de Facebook-uitzending. KVO kwam uiteindelijk tien keer tot scoren.

Bij KVO nog geen Bätzner (voet) en Gueye (covid) in de selectie. Ook nieuwkomer Kenny Rocha was nog niet beschikbaar wegens vakantie.
Met nieuwkomer Zech Medley, belofte Preben Stiers en Max Geschwill (tester, Hoffenheim) zagen we ook drie nieuwe gezichten aan het werk.

In de eerste 20 minuten hield de ambitieuze derdeprovincialer goed stand, maar daarna brak de veer. In de eerste helft kon de schade nog worden beperkt met 0-3 na goals van Boonen (2) en Kvasina, maar in de tweede helft was het hek van de dam. Het werd uiteindelijk een zwaar verdict voor de moedige thuisploeg: 0-10, met in de tweede helft doelpunten van nog eens Boonen, Berte (2x), Patoulidis, McGeehan, Ndicka en belofte Stiers, op penalty.

Bekijk de doelpunten in onderstaande video.

Opstelling: Hubert, Capon, Medley, Jakel, Ndicka, D’Arpino, Tanghe, Patoulidis, McGeehan, Boonen, Kvasina.
Invallers in de tweede helft: Schelfhout, Theate, Osifo, Geschwill, D’Haese, Berte en Stiers.