Alle NieuwsNIEUWE FLANKSPELER KOMT OVER OP HUURBASIS

NIEUWE FLANKSPELER KOMT OVER OP HUURBASIS

KVO heeft Kelvin Arase (24) vastgelegd. De rechterflankspeler komt op huurbasis over van het Duitse Karlsruher, KVO bedong ook een aankoopoptie.

Kelvin Arase was een vaste jeugdinternational van Oostenrijk en doorliep de jeugdrangen van de Oostenrijkse topclub Rapid Wien. Na enkele uitleenbeurten veroverde hij in het seizoen 2019-2020 een vaste stek in de kern van de Oostenrijkers. Zo speelde hij mee in verscheidene Europese wedstrijden tegen onder andere Arsenal, West Ham United en … KRC Genk.
Met Rapin Wien werd hij twee keer vicekampioen van Oostenrijk. Afgelopen zomer verkaste hij naar de Duitse tweedeklasser Karlsruher SC, nu kiest hij dus voor KV Oostende.

Gauthier Ganaye: “Kelvin is een razendsnelle, dribbelvaardige rechterflankspeler. Bij de Oostenrijkse topclub Rapid Wien bewees hij al een meerwaarde te kunnen zijn, ik ben dan ook zeer verheugd dat we hem naar Oostende kunnen halen. Hij kan een surplus aan creativiteit toevoegen aan onze selectie en hij stelt ons in staat om tactisch flexibeler te zijn en te kunnen schuiven met andere spelers.”

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL