Alle NieuwsNIEUWE SHORTSPONSOR: BELGIUM-MOBILITY

NIEUWE SHORTSPONSOR: BELGIUM-MOBILITY

KVO is trots om een nieuwe shortsponsor voor te stellen. Vanaf zondag prijkt Belgium-Mobility op de broekjes van de spelers. En wat meer is, het bedrijf gespecialiseerd in laadoplossingen voor elektrische wagens slaat meteen de handen in elkaar met onze wagenpartner Ford Unicars. Abonnees kunnen een Ford Mustang Mach-E Driving Experience en KVO VIP-beleving winnen. Lees snel verder hoe!

Elektrisch rijden wordt zeer binnenkort de norm, waardoor het voorzien van laadoplossingen één van de allerhoogste prioriteiten is geworden. Het biedt ook het bijkomend voordeel om thuis steeds te vertrekken met een opgeladen wagen, wat voorheen niet mogelijk was.

Zo is Belgium-Mobility essentieel voor zowel bedrijven als particulieren. Er werd gekozen voor het gebruik van ‘slimme’ laadoplossingen. Door middel van dit platform kan het laden volledig afgestemd worden op de noden van de klant. Denk bijvoorbeeld aan uitsluitend opladen met de opgewekte energie uit zonnepanelen. Of liever enkel ’s nachts opladen of tijdens de openingsuren van jouw bedrijf?

Zelfs jouw laadoplossing ‘publiek’ plaatsen is een mogelijkheid. Daardoor wordt jouw investering ook een bron van inkomsten. 

Belgium-Mobility onderscheidt zich door het aanbieden van een oplossing aan de hand van een transparant prijsmodel. Zo weet de klant vooraf de kostprijs van het project, zelfs inclusief werkuren. 

Hoe krijg ik tien procent korting op alle diensten?

Je krijgt 10% korting op het hele project (plaatsing + installatie + hardware), wanneer er aan volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • De klanten dienen een bewijs te voorzien van afsluiting van abonnement/partnership
  • Actie geldig gedurende de hele JPL (inclusief de voorbereiding)
  • Actie geldig voor zowel particulieren en bedrijven

Win een Ford Mustang Mach-E KVO VIP-beleving

Haal je elektrische Ford Mustang Mach–E vrijdagavond 19 augustus op bij onze partner Ford Unicars. Op zaterdag 20 augustus rijd je ermee naar de wedstrijd KVO-STVV, parkeer je vóór de tribune en geniet je met twee personen van een pre match VIP-diner samen met de mensen van Belgium-Mobility en Ford Unicars.

Hoe kun je winnen?

– Je bent KVO-abonnee
– Like de pagina’s van Belgium-Mobility en Ford Unicars.
– Like en deel onze Facebook-post
– Schrijf onder de Fb-post welke speler er volgens jou op de foto staat én tag met wie je deze experience wil delen en waarom.


NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL