Aanschuiven geblazen in fanshop - € 9.912 voor Kustboys nav crowdfunding

22 jun 2020 | Supporters

Nadat de voorbije drie weken al een kleine duizend abonnees hun abonnement online verlengden, was het vandaag aanschuiven geblazen om in de fanshop te verlengen. Een tweehonderdtal supporters daagden vandaag op om zich ook volgend seizoen te verzekeren van hun vaste stekje. Zo ook Hamid Ahangar: "Ik zie het volledig zitten volgend seizoen. We bouwen aan een nieuw verhaal en ik ben uiteraard ook weer van de partij."
Ook supportersfederatie Kustboys tekende present met een infostand. "Omdat er deze zomer geen jaarlijkse fandag is, spraken we met KVO af om tijdens de abonnementenverkoop een stand te krijgen. Hier kunnen de fans informatie inwinnen over hoe ze lid kunnen worden van de Kustboys en wat daarvan de voordelen zijn," aldus Kustboys-voorzitter Peter Van Nuffel. Meer info over Kustboys-lidmaatschap vind je ook op de site van de Kustboys.

Daarnaast kregen de Kustboys ook een chêque overhandigd van € 9.912, naar aanleiding van de crowdfundingsacties. "De supportersclubs leverden een aanzienlijke bijdrage in die crowdfunding dus het is logisch dat een deel van het ingezamelde geld terugvloeit naar hen," aldus pers- en communicatieverantwoordelijke Bram Keirsebilck.
"Het geld zal voornamelijk dienen om de sfeer in het stadion nog te verbeteren," zo vult Peter Van Nuffel aan. "Zo zal er onder andere een nieuwe tifo worden voorzien, worden er Co2-kanonnen aangeschaft en zullen er gratis bussen worden ingelegd voor onze verplaatsingen. De crowdfundingsactie toonde aan dat de solidariteit onder KVO-fans zeer groot is en dat willen wij nu terugbetalen door nog meer in te zetten op supportersbeleving in het stadion."

Foto: Timmy Vanassche