Beloften blijven winnen: vier op een rij !

21 okt 2020 | Sportief

Onze beloften blijven de overwinningen binnen halen. Tegen Lierse werd het 2-1, de vierde opeenvolgende zege voor Kurt Bataille en de zijnen.

In de eerste helft domineerde KVO met veel balbezit en vooral veel kansen. Uit een tiental opgelegde doelkansen puurden onze jongens echter maar één goal, getekend Yari Brachet. In de tweede helft resulteerde het dwingende spel wel meteen in een doelpunt. Jorben Vanhulle zette voor en Brock kopte binnen. Gezien het spelbeeld leek de buit toen al binnen, maar toch kwam Lierse na die dubbele achterstand beter in de match en dat resulteerde in de aansluitingstreffer. Daarna werd het nog even pompen of verzuipen voor onze youngsters, maar uiteindelijk haalden ze de oververdiende zege over de meet. Vooral op basis van de eerste helft kon het verschil op het scorebord veel hoger zijn opgelopen. De troepen van Kurt Bataille pakken een knappe 12 op 12. Leuk weetje: sinds kort loopt Franck Berrier stage bij de U21 en dat in het teken van de trainerscursus. Hij zag dus vanop de eerste rij de knappe zege van onze beloften.

Opstelling Schelfhout,Brock,Rabah,Osifo,Keita,Berte (Plasschaert),Patoulidis (Ameele),Doore (Naert),Vanhulle (Spitaels),Stiers,Brachet.