Besox mee op de ‘Route 31’

02 sep 2020 | Sponsors

KVO is trots om de samenwerking aan te kondigen met een nieuw Sociaal Secretariaat. Sinds begin dit seizoen rijdt Besox mee op de ‘Route 31’. Besox is gepokt en gemazeld in Oostende en hiermee zet KVO nog meer in op de lokale verankering.

Sociaal Secretariaat Besox is al geruime tijd actief in Oostende en is actief in verschillende sectoren maar een vertrouwde vaste partner in o.a. de visserijsector. “Sinds jaar en dag is de visserijsector inderdaad nauw verbonden met ons bedrijf,” aldus Inge Braem. “De visserij is een zeer specifieke sector en wij hebben de knowhow in huis om alle personeelsadministratie in goede banen te leiden. We zetten sterk in op digitalisering maar blijven veel belang hechten aan persoonlijk contact door elke klant een eigen dossierbeheerder toe te kennen. Hiermee differentiëren we ons ten opzichte van de concurrentie. Dat we nu samenwerken met KVO kadert ook in dat persoonlijk contact. KVO is dé club van het zakelijk netwerken. Wij leren er niet enkel nieuwe klanten kennen in een ontspannen omgeving, maar we kunnen er ook effectief business doen. Met deze samenwerking verankeren we onszelf nog meer in de ‘Stad aan Zee’.”

Besox is een duizendpoot die alles in huis heeft om uw bedrijf vlot te laten draaien en groeien. Als sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën kunnen zij u een totaalpakket van diensten aanbieden.