Geld op consumptiekaarten overgedragen naar volgend seizoen

04 mrt 2021 | Supporters

Sportief gaat het onze club voor de wind en ook extra-sportief merken we dat KVO opnieuw op de kaart staat. Terwijl uus wèreldploegsje in volle strijd is voor een Play-off ticket zijn we ook al volop aan het voorbereiden naar volgend seizoen toe. Hopelijk kunnen we de nieuwe competitie alvast aanvatten mét publiek. We zijn ervan overtuigd dat dit moet kunnen en waarom zelfs al niet in de Play-offs?

Intussen zijn we intern bezig met de compensatiepolitiek naar onze abonnees toe. Meer info daarover volgt nog. We kunnen wel al melden dat het geld dat nog op de consumptiekaarten staat gewoon wordt overgedragen naar volgend seizoen. Dit in tegenstelling tot wat werd gecommuniceerd in het begin van dit seizoen. Om boekhoudkundige redenen zou het geld niet meer worden overgedragen naar een volgend seizoen - om zo alle tellers op nul te plaatsen - maar in deze covidtijden waarbij we zonder publiek spelen, spreekt het voor zich dat die maatregel niet doorgaat.

Het geld dat op die kaarten staat, kan trouwens niet enkel worden gebruikt om te consumeren in de Diaz Arena, maar ook voor het aankopen van merchandising en tickets in de fanshop.

We raden alvast ook aan om de mobiele applicatie van Waow te installeren. Dit zal in de toekomst dé manier worden om in het stadion de kaart op te laden. Daarnaast zullen er naar volgend seizoen toe ook tal van voordelen aan verbonden zijn.

Openingstijden fanshop in de maand maart: woensdag 12.00 – 17.00 en donderdag 10.00 – 19.00.