Ixina blijft trouw aan boord van het KVO-schip

03 sep 2020 | Sponsors

Niet louter nieuwe partners vinden de weg naar Oostende, ook bestaande partners blijven trouw aan boord van het KVO-schip. Ixina Keukens is al sinds 2010 op post en ze vernieuwen dan ook met trots hun engagement aan KVO.

In het seizoen 2011-2012 pronkte Ixina voor het eerst op de shirts van KVO en dat zou het ook het seizoen erop doen. KVO beukte toen de poort naar eerste klasse open en dat is een dag die zaakvoerder Franco Suriano nooit zal vergeten. “Als één van de toenmalige hoofdsponsors verwelkomden we toen een honderdtal klanten om de kampioenenmatch tegen Eupen live mee te maken. Baptiste Schmisser kopte ons naar eerste nationale en het werd een feest tot in de late uurtjes. Een paar jaar later kocht Baptiste Schmisser een nieuwe keuken bij ons en vertelde ik hem over die fantastische namiddag.”

Maar ook in eerste klasse bleef Ixina al die jaren trouw op post. “Tijdens de Coucke-jaren kwamen er natuurlijk veel nieuwe én grote bedrijven bij, maar wij dachten er geen moment over na om af te haken. Na de bouw van de nieuwe tribune plaatsten wij bijvoorbeeld nieuwe bars in de spektakelzaal en in de ‘New Club 31’ bij Chaf. Wij zijn absoluut trouw aan ‘uus wèreldploegsje’ en het stemt me tevreden dat de lokale verankering en het familiale karakter weer meer dan ooit belangrijk zijn.”

"Schmisser kocht nog een keuken bij ons!" - zaakvoerder Franco Suriano