KVO wint oefenmatch met 4-2 tegen Zwevezele

08 okt 2020 | Sportief

KVO heeft in een oefenwedstrijd in de Diaz Arena KSKV Zwevezele verslagen met 4-2. Vrijdag trainen de spelers nog één keer en dan volgt er drie dagen welverdiende rust.

KSKV Zwevezele is stilaan een traditionele en te duchten tegenstander voor oefenwedstrijden en met Stijn De Smet, Vincent Provoost en ex KVO-er Niels Coussement lopen er heel wat voormalige profspelers bij. Het was diezelfde Stijn De Smet (ex-Cercle, AA Gent en KV Kortrijk) die de bezoekers met een rake kopbal ook op voorsprong bracht. Even later zette testspeler Thiam de bordjes weer gelijk en nog voor de rust zorgde Nick Bätzner met een beheerste afwerking voor de 2-1.

In de tweede helft kwam Zwevezele langszij nadat Timmersmans van dichtbij hard in doel knalde, maar uiteindelijk bracht KVO de schaapjes toch nog op het droge. Eerst ging Ndicka zijn man voorbij en trapte hij met een knap puntertje in doel, even later werd nieuwkomer Patoulidis in het straatje gestuurd en die werkte beheerst af. Eindstand: 4-2.

Opstelling: Castro, Sibbick (Osifo, beloften), Ndicka (81’ Vandendriessche), Hendry (Tanghe), Marquet (D’Arpino), Vandendriessche (McGeehan), Hjulsager (Patoulidis), Bätzner, Boonen (Vanhulle), Kvasina, Thiam (tester) (62’ Sibbick).