Alle NieuwsOEFENMATCH: KVO – CLUB BRUGGE 1-3

OEFENMATCH: KVO – CLUB BRUGGE 1-3

Voor de Kustboys zit het seizoen erop. Maar dat wil niet zeggen dat het nu tijd is voor vakantie. Deze middag werd een oefenpartij tegen Club Brugge afgewerkt onder een stralende lentezon en met een 500-tal abonnees in de tribune. Club Brugge trad aan met een sterk elftal, met het oog op de Champions’ Play-Offs. Yves Vanderhaeghe koos voor een experimenteel elftal, met daarin jongens die dit seizoen op minder speelminuten konden rekenen én op één testspeler.

Na ongeveer een halve minuut scoorde Brugge met hun eerste kans ook direct het eerste doelpunt van de wedstrijd. De Ketelaere kreeg de bal voor doel en werkte het leer binnen. Oostende knokte zich terug in de match na een mooie actie van Batzner die Ambrose bereikte. Die laatste lobte de bal over de Brugse doelman en de doellijn. Beide ploegen voetbalden enkele kansen bij elkaar. Albanese teste zelfs even het doelkader van dichtbij.

In de tweede helft kregen we een herhaling van de eerste helft. De Bruggelingen vonden alweer snel de weg naar doel. Deze keer was het Adamyan die de bal binnen kopte. Na enkele wissels aan beide kanten was het uiteindelijk Ricca die de score uitdiepte tot 1-3. Hij kopte een voorzet voorbij Badu. Ook meteen de eindscore in deze wedstrijd.

Doelpunten: 1’ De Ketelaere, 9’ Ambrose, 47’ Adamyan, 68’ Adamyan

Ploegsamenstellingen
KV Oostende: Schelfhout (46′ Badu), Capon (46′ Urhoghide), Tanghe, Wyns, Wylin (46′ Duncan), Koziello, Bätzner (46′ Amade), Rocha (46′ Boonen), Albanese (60′ Dhaese), Atanga (46′ Patoulidis), Ambrose (46′ Gueye)

Basiself Club Brugge: Mignolet, Mata, Mechele, Nsoki, Balanta, Vanaken, Buchanan, Lang, Skov Olsen, De Ketelaere