Alle NieuwsOEFENWEDSTRIJD: KV OOSTENDE – ZULTE WAREGEM 3 – 1

OEFENWEDSTRIJD: KV OOSTENDE – ZULTE WAREGEM 3 – 1

Na de winst tegen Deinze winnen de Kustboys van reeksgenoot Zulte Waregem.
De Kustboys begonnen voortvarend aan de partij met een schot van Ambrose in de handen van Bostyn. Na mooi combinatievoetbal volgden kansen voor Ambrose, Bätzner en de aalvlugge Sakamoto. Het verdiende doelpunt kwam er net voor het halfuur wanneer de bedrijvige Sakamoto de vuisten van doelman Bostyn teisterde. De rebound werd in één tijd overhoeks binnengetrapt door onze Cypriotische aanwinst Katelaris (1-0). De jonge Wylin werd door Sakamoto voor doel afgezonderd maar Bostyn redde in extremis. Net voor de break kreeg Ndicka de uitgelezen kans om de score te verdubbelen maar hij tikte de voorzet van Ambrose net over.
Na de rust bleven Sakamoto, Ambrose en Bätzner in de kleedkamer voor Biron, Patoulidis en D’Haese. Hoewel Zulte Waregem gretiger aan de tweede helft begon incasseerde het onmiddellijk een tweede treffer. Bostyn kon een schot niet klemmen waardoor Biron enkel hoefde binnen te tikken (2-0). De ploeg van Leye probeerde wel maar moest attent blijven op de gevaarlijke tegenstoten van de Kustboys. Na een snelle omschakeling tussen Biron en Patoulidis kreeg Biron het doelpunt op een schoteltje aangeboden (3-0). Net voor het derde Oostendse doelpunt vond Braem een uitstekende Hubert op zijn weg en knalde Vigen vanuit een scherpe hoek in het zijnet. Aan de overzijde kopte Biron een harde voorzet van De Schepper van dichtbij rakelings over. In het absolute slot van de partij redde Demuynck de spreekwoordelijke eer door een vrije trap voorbij een verbouwereerde Hubert te trappen (3-1).
Een deugddoende zege tegen een reeksgenoot waarbij opnieuw vlot de weg naar de netten gevonden werd.

Doelpunten:
29′ 1-0 (Katelaris)
47′ 2-0 (Biron)
84′ 3-0 (Biron)
86′ 3-1(Demuynck)
Scheidsrechter: Dhr. Boterberg
Ploegsamenstelling KVO:
Hubert, Medley, Katelaris, Ndicka, Sakamoto (46′ D’Haese), Amade, Koziello (76′ De Schepper), Tanghe, Bätzner (46′ Patoulidis), Wylin (86′ Coninckx), Ambrose (46′ Biron)

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL