Alle NieuwsPIERRE DWOMOH KOMT OVER OP HUURBASIS MET AANKOOPOPTIE

PIERRE DWOMOH KOMT OVER OP HUURBASIS MET AANKOOPOPTIE

KVO heeft een nieuwe middenvelder te strikken: met Pierre Dwomoh (18) komt er een groot Belgisch talent naar de kust. Hij komt over op huurbasis van Antwerp en KVO bedong ook een aankoopoptie.

Pierre Dwomoh voetbalde in de jeugd bij KV Mechelen en Anderlecht maar het is bij KRC Genk dat hij voor het eerst naam maakte. Als 15(!)-jarige trainde hij in de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 al mee met de Genkse A-kern. Het seizoen erop werd ie zelfs definitief doorgeschoven naar de A-kern en zou ie ook debuteren in de Limburgse hoofdmacht. In de zomer van 2021 kocht Antwerp hem voor een aanzienlijk bedrag over van Genk. Bij de Antwerpenaars zou ie als 17-jarige 13 keer in actie komen, waaronder Playoff 1-wedstrijden tegen Anderlecht en Club Brugge en Europa League-duels tegen Frankfurt en Fenerbahce. De afgelopen zes maanden werd hij verhuurd aan het Portugese Braga maar nu trekt hij dus van de Portugese naar de Belgische kust.

Gauthier Ganaye: “Pierre is een uniek talent. Welke speler kan zeggen dat ie als 17-jarige al Play-off 1 speelde? We zijn dan ook zeer verheugd dat we hem naar Oostende kunnen halen. Hij kiest voor KVO omdat wij hier jonge spelers volop speelkansen geven en dat is wat hij op dit moment in zijn carrière nodig heeft, speelgelegenheid. Hij zal natuurlijk hard moeten werken maar na verscheidene gesprekken met hem ben ik er honderd procent van overtuigd dat hij erop gebrand is om zich hier te bewijzen. We hebben er dus een zeer talentvolle middenvelder bij.”

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL