Alle NieuwsPRAKTISCHE INFO KVO – ZULTE WAREGEM

PRAKTISCHE INFO KVO – ZULTE WAREGEM

Vermijd wachtrijen !

Om wachtrijen te vermijden haal je je abonnement deze week nog op id fanshop tijdens de openingstijden* !
Geen abonnement mee op matchdag = geen garantie dat je het stadion binnen bent tegen de aftrap.

* Woensdag 12 – 17u, Donderdag 10u – 19u, Vrijdag 12u – 17u, Zaterdag 10u – 12u.

Vóór de wedstrijd trakteren we op ‘Vorte Pasta’ en gratis Maes Pils !

———————————-

Enkel op vertoon van het Covid Safe Ticket* – via de Covid Safe App of via een geldig document- mag je het stadion mag betreden.

Je betreedt het stadion ook gewoon weer met je abonnementskaart en je neemt plaats op je eigen abonnementsplek. Dat betekent dus dat er geen digitale tickets meer worden uitgestuurd.
Let wel: de naam op je ticket/abonnement dient overeen te stemmen met je identiteitskaart EN covidcertificaat.

Hier vind je alle info ivm het Covid Safe Ticket !*Je Covid Safe Ticket krijg je via de Covid Safe APP als je:

– je volledig* gevaccineerd bent vóór 29/08, KVO – Zulte Waregem.
*Vaccinatiedatum tweede prik + 2 weken voor vaccins Pfizer, Astra Zenica en Moderna
*Vaccinatiedatum eerste (enige) prik + 4 weken voor Johnson en Johnson.

OF
– in het bezit bent van een negatieve COVID-test die maximaal 48 uur oud is. Elke burger heeft recht op twee gratis tests om te gebruiken in de zomervakantie. Kijk hier hoe je die gratis test aanvraagt.

OF
– in het bezit bent van een geldig herstelcertificaat.

Er zal ook weer vrije verkoop mogelijk zijn. Dit enkel in voorverkoop, niet aan de deur. Als abonnee kun jij ook jouw vouchers beginnen inwisselen tegen tickets. Elke abonnee heeft recht op 15 tickets. In je abonnementsbox zat slechts één voucher, dit omdat je via jouw eigen klantennummer online je 15 tickets gewoon kunt bestellen.

Let wel: op deze wedstrijd is het horecaprotocol wél nog van tel. Dat betekent dat het nog niet mogelijk is om in de kantines zelf iets te drinken, enkel afhaal is mogelijk.

Heb je nog vragen hieromtrent? Mail dan naar [email protected].

————————————

Mededeling ivm overheidsbeslissing om niet-gevaccineerde groepen niet toe te laten tot het stadion

Nadat we eerder al onze plannen uitrolden om ook de voorlopig nog niet-gevaccineerden toe te laten op de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem heeft de overheid nu beslist dat dit niet meer rechtsgeldig is. Hierdoor wordt onze club voor een voldongen feit gesteld en moeten wij ons protocol volledig herzien.

Zo was de club al een hele tijd bezig met de voorbereiding op de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Omdat nog niet elke supporter zijn of haar tweede vaccin dan al zal gehad hebben – denk maar aan de leeftijdsgroep 12-18 jaar – besloten we om enkele tribunes open te stellen voor die groep. Zo konden die mensen tóch de wedstrijd volgen, dit volgens de geldende coronaregels zoals bubbels, afstand en mondmaskers tijdens verplaatsingen. Bovendien voorzagen wij ook een aparte ingang voor deze mensen zodat zij zeker niet in contact zouden komen met de gevaccineerden. Dit alles conform de bestaande protocollen en regelgeving.

Nu besloot de overheid plots om die protocollen volledig te herzien, wat impliceert dat wij deze mensen geen toegang tot het stadion meer kunnen geven. Wij beseffen dat dit onfair is tegenover die groep want zij hebben per slot van rekening ook betaald voor hun abonnement. Het komende weekend mag het trouwens wél nog maar als wij volgende week thuis spelen, is het dan wél weer verboden. Wij moeten ons dus andermaal aanpassen en de reeds gedane voorbereidingen mogen ook grotendeels de vuilnisbak in.

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL