Alle NieuwsSAKAMOTO TEKENT VOOR DRIE SEIZOENEN

SAKAMOTO TEKENT VOOR DRIE SEIZOENEN

KV Oostende heeft de aankoopoptie op Tatsuhiro Sakamoto gelicht. De Japanner ondertekent een contract t/m 2025, met een optie op nog een extra seizoen. 

Tatsuhiro Sakamoto kwam in januari op huurbasis (met aankoopoptie) over van het Japanse Cerezo Osaka. De tweevoudige international was meteen een meerwaarde en liet zich opmerken met zijn snelheid en dribbelvaardigheid. Hij is bovendien heel polyvalent.

Gauthier Ganaye: “Ondanks de enorme aanpassingen qua taal en cultuur had Tatsu meteen een impact op ons spel. Of hij nu linksachter of rechtsvoor moest spelen, hij deed het met verve. Bovendien heeft hij ook een uitstekende mentaliteit. Ik ben ervan overtuigd dat we zelfs de beste Sakamoto nog niet hebben gezien. Als hij de volledige voorbereiding kan meedoen en zich nog verder aanpast aan de Belgische competitie kan hij een absolute smaakmaker worden. Het was dan ook een logische beslissing om de aankoopoptie te lichten. Tatsu was hier zelf ook meteen vragende partij voor want hij voelt zich uitstekend in Oostende. Ik kijk er naar uit om hem zich hier te zien verder ontwikkelen.”

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL