Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING ANTWERP – kvo

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING ANTWERP – kvo

Selectie (19): Hubert, Schelfhout, Jakel, Medley, Fortes, Capon, Ndicka, D’Haese, Wylin, Patoulidis, D’Arpino, Koziello, Amade, Bätzner, Rocha, Ambrose, Kvasina, Atanga, Gueye.
Afwezig: Tanghe, Osifo, McGeehan, Boonen.

Voorbeschouwing:

Selectie (…): Hubert, Schelfhout, Medley, Jakel, Fortes, Capon, Ndicka, D’Haese, Wylin, D’Arpino, Amade, Koziello, Coninckx, Patoulidis, Bätzner, Rocha, Ambrose, Atanga, Kvasina, Gueye.


Afwezig: McGeehan, Tanghe, Boonen, Osifo.


Opmerkingen: (…)

Voorbeschouwing:

Na een teleurstellende wedstrijd tegen leider Union, trekken we morgen naar Antwerp voor de 16e speeldag van de Jupiler Pro League. Na een transferzomer waar Antwerp uitpakte met enkele grote namen vinden we The Great Old terug op de tweede plaats in het klassement. Onze Kustboys bevinden zich op plaats dertien na de nederlaag tegen Union.

Op de vorige speeldag verloor Antwerp verrassend op het kunstgras van Sint-Truiden. Nochtans pakten ze de wedstrijd ervoor uit met een 2-0 overwinning tegen Anderlecht. Het valt op dat de troepen van Priske regelmatig punten laten vallen tegen mindere tegenstanders. Zo verloor het met 2-1 van Zulte Waregem en speelden ze thuis gelijk tegen OH Leuven. In de topwedstrijden verloopt het beter met overwinningen tegen Standard, Union, Genk, Gent en Anderlecht.

Bij Antwerp is het opletten voor Frey. De aanvaller die overkwam van Waasland-Beveren is al goed voor veertien doelpunten in onze competitie. Hij is betrokken in maar liefst 63% van de Antwerpse doelpunten. Op het middenveld is Nainggolan terug naar zijn beste vorm aan het groeien. Met zijn traptechniek kan hij de wedstrijd op elk moment beslissen. Met Birger Verstraete en Jelle Bataille komen we natuurlijk ook twee echte Ostend Boys tegen.

Vorig seizoen speelden we thuis tegen Antwerp 1-1 gelijk. In het Bosuilstadion wonnen we met 1-2. Kvasina scoorde de winnende treffer in minuut 85.

Spelleiding:

Scheidsrechter: Dhr. Christof Dierick

Assistenten: Dhr. Yves De Neve en Dhr. Matthias Massa
4de official: Dhr. Jordy Vermeire

VAR: Dhr. Nicolas Laforge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL