Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING CHARLEROI – KvO

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING CHARLEROI – KvO

Selectie (18): Hubert, Schelfhout, Jakel, Medley, Fortes, Ndicka, Capon, Wylin, D’Haese, Amade, D’Arpino, Coninckx, Patoulidis, Bätzner, Rocha, Gueye, Atanga, Ambrose.
Afwezig: Osifo, Tanghe, McGeehan, Boonen, Koziello, Kvasina.
Opmerkingen: De blessure voor Koziello is minder erg dan gevreesd maar hij zal wel zeker out zijn tot na Nieuwjaar. Kvasina is genezen maar heeft last aan de quadriceps. Tanghe blijft hinder ondervinden aan de knie en is wellicht ook nog een tweetal weken out. McGeehan houdt zich aan een persoonlijk schema, bedoeling is dat hij na Nieuwjaar voluit kan aansluiten. Osifo herstelt intussen goed van persoonlijke, medische problemen.

Voorbeschouwing:

Na de deugddoende thuisoverwinning tegen KAS Eupen, trekken we morgen naar Charleroi voor de 18e speeldag van de Jupiler Pro League. Als we het klassement erbij nemen zien we dat Charleroi op de zevende plaats staat. Onder voorbehoud: want het moet nog drie punten krijgen na het supportersgeweld in hun vorige wedstrijd tegen Standard. Ze wonnen in Luik met 0-3, dat brengt hun naar plaats vier. Onze Kustboys bevinden zich op plaats twaalf.

Onder Edward Still begon Charleroi sterk aan het seizoen. Pas op speeldag acht verloren de Zebra’s voor het eerst. Met een uitschieter op speeldag elf bevestigt Charleroi dat ze aan een sterk seizoen bezig zijn. Toen wonnen ze met 2-0 KRC Genk.   

Bij Charleroi is het opletten voor Nicholson. De centrumspits zit dit seizoen al aan tien doelpunten en drie assists. Op het middenveld is Ali Gholizadeh de sterkhouder, met zijn uitstekende techniek is hij één van de gevaarlijkste spelers in onze competite. Zijn statistieken zijn ook niet slecht: de Iraniër maakte al vijf doelpunten en heeft al drie assists op zijn naam. Ryota Morioka is een andere, klinkende naam.

Vorig seizoen wonnen we thuis met 3-2 van Charleroi. Uit verloren we met 1-0.

Wedstrijdleiding:

Scheidsrechter: Dhr. Bert put

Assistenten: Dhr. Nick Senecaut en Dhr. Quentin Blaise
4de official: Dhr. Laurent Willems

VAR: Dhr. Nathan Verboomen

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL