Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING CLUB – KVO

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING CLUB – KVO

Selectie (20): Hubert, Schelfhout, Tanghe, Jakel, Medley, Fortes, Capon, Osifo, Ndicka, D’Haese, D’Arpino, Amade, Batzner, Koziello, Rocha, Patoulidis, Atanga, Ambrose, Gueye, Kvasina.
Geblesseerd: McGeehan, Boonen
Opmerkingen: Nieuwkomer Fortes maakt z’n opwachting in de selectie.

Voorbeschouwing:

Vrijdagavond maken de Kustboys de korte verplaatsing naar Jan Breydel, waar Club Brugge partij gegeven wordt.

De landskampioen prijkt na 6 wedstrijden met 11 punten op een gedeelde 2de plaats met 1 punt achterstand op leider Union St.-Gilliose. 

Van de 3 gespeelde thuiswedstrijden konden de Bruggelingen enkel winnen van Beerschot. Tegen Eupen en buur Cercle raakten Vormer en co niet verder dan een gelijkspel.


Net voor de interlandbreak verloor Club met zware 6-1 cijfers van rivaal AA Gent. De overige twee uitwedstrijden werden winnend afgesloten.  Op Union ging blauwzwart met de kleinste score winnen en aan de Gaverbeek ging Zulte Waregem vlot voor de bijl (0-4).


Clement speelde tegen Gent met de volgende selectie: Mignolet, Mata, Van der Brempt, Mechele, Mbamba, Sobol, Vormer, Balanta, Vanaken, Lang, Deketelaere. Bas Dost viel in.

De komende wedstrijd op Jan Breydel zorgt voor 2 primeurs.  Jack Hendry kan debuteren tegen zijn ex-club en anderzijds worden opnieuw bezoekende supporters toegelaten.


Vorig seizoen won Club Brugge met 2-1 van de Kustboys.  De troepen van Blessin kwamen op voorsprong via een owngoal van Mata, maar Dost en Diatta zorgden voor de Brugse ommekeer.  Mignolet redde de elfmeter van Sakala, waardoor Club de drie punten thuis hield.

Spelleiding:

Scheidsrechter: Dhr. Verboomen Nathan
Assistenten: Dhr. Hillaert Mathias en Dhr. Wyns Ruben
4 official: Dhr. Vergoote Jasper

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL