Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING GENK – KVO

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING GENK – KVO

Selectie (21): Hubert, Schelfhout, Jakel, Tanghe, Hendry, Theate, Osifo, Medley, Capon, Ndicka, Patoulidis, D’Haese, Amade, D’Arpino, Batzner, Boonen, Rocha, Kvasina, Gueye, Ambrose, Berte.
Geblesseerd: McGeehan
Opmerkingen: KVO vertrekt vandaag al op afzondering. Morgen vallen nog drie spelers naast de selectie.

Voorbeschouwing:

Op speeldag 2 van de reguliere competitie reizen Blessin en co richting Limburg waar Genk partij gegeven wordt. Voor zowel de Kustboys als de Genkies wordt het een belangrijke confrontatie.  Beide teams verloren op de eerste speeldag punten.

De ambitieuze Genkenaars stellen de titel als hoofddoelstelling voorop. Echter, op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen liepen de Limburgers al een blauwtje op. De ploeg van John van den Brom kwam op Standard niet verder dan een gelijkspel, waarbij Bongonda slechts in de toegevoegde tijd de gelijkmaker kon scoren.

Gedurende de nog lopende transferperiode toonden de kapitaalkrachtige Genkenaars zich reeds heel actief. De kern werd versterkt met onder meer Eiting (Ajax, Nl),  Juklerod (Antwerp) , Sadick (Deportivo, Sp) en Tresor (Willem II, Nl). Jongens zoals Dewaest,  Uronen en Wouters zochten hun voetbalgeluk elders.

Vorig seizoen haalden de Kustboys een 2-2 gelijkspel in de Luminus Arena. De onvermijdelijke Onuachu scoorde voor Genk twee maal, terwijl McGeehan en Gueye voor KVO de netten deden trillen.

Spelleiding
Scheidsrechter: Dhr. Verboomen Nathan
Assistenten: Dhr. Wyns Ruben en Dhr. Hillaert Mathias
4de official: Dhr. Vermeire Jordy
VAR: Dhr. Boterberg Jan, Dhr. Devillers en Dhr. Verbeke Bert

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL