Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KV KORTRIJK – KVO

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KV KORTRIJK – KVO

Selectie (19): Hubert, Schelfhout, Medley, Jakel, Fortes, Ndicka, Wylin, D’Haese, Broché, D’Arpino, Coninckx, Amade, Batzner, Rocha, Koziello, Patoulidis, Ambrose, Gueye, Atanga.
Afwezig; Tanghe, Capon, Boonen, McGeehan, Osifo.
Opmerkingen: Brecht Capon krijgt rust na de opeenvolging van wedstrijden. Tanghe kon nog niet aansluiten bij de groep, Kvasina is nog steeds ziek.

Voorbeschouwing:

Na de nul op vijftien in de competitie, trekken we woensdag naar Kortrijk voor de 1/8e finales van de Croky Cup. Het ideale moment om een nieuwe positieve reeks in te zetten.

In de 1/16e finales gingen we vlotjes voorbij amateurploeg Onhaye met 8-1. Kvasina was goed voor een hattrick en ook Ndicka pikte zijn goaltje mee. Daarnaast mocht onze doelman Schelfhout zijn debuut maken.

KV Kortrijk ging op de vorige speeldag in de Croky Cup op bezoek naar Eerste Amateurploeg Knokke. De Kerels hadden het knap lastig en na 90 minuten stond het 1-1. Verlengingen dus. Na 120 minuten viel er nog geen beslissing. In een knotsgekke strafschoppenreeks trok KV Kortrijk de overwinning nog naar zich toe. Doelman Delle was de held van de dag.

Onze Kustboys kwamen de Kerels dit seizoen al één keer tegen. Na een gelijkopgaande wedstrijd was het toch KV Kortrijk die nipt kon winnen met 1-0. In de Jupiler Pro League speelden ze vorig weekend 2-2 gelijk in Eupen. Bij KV Kortrijk treffen we met Vandendriessche, Palaversa en Jonckheere drie voormalige KVO’ers aan. Michiel Jonckheere is bovendien een goede vriend van Brecht Capon en daar maakte KV Kortrijk gebruik van om beiden rond de tafel te verzamelen voor een podcast. Ook Focus/WTV interviewde beide heren, al weten we intussen dat ‘Capongsje’ morgen dus niet zal spelen.

Spelleiding:

Scheidsrechter: Dhr. Alexandre Boucaut

Assistenten: Dhr. Rien Vanyzere en Dhr. Jo De Weirdt
4de official: Dhr. Laurent Willems

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL