Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KV MECHELEN – KVO

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KV MECHELEN – KVO

Selectie (23): Hubert, Scherpen, Jakel, Tanghe, Urhoghide, Fortes, Capon, Wylin, Ndicka, D’Arpino, D’Haese, Batzner, Rocha, Koziello, McGeehan, Atanga, Sakamoto, Patoulidis, Albanese, Amade, Kvasina, Gueye, Ambrose.
Afwezig: Osifo, Boonen, Duncan, Medley.
Opmerkingen: Duncan en Medley blijven out, Tanghe keert terug na schorsing. Morgen vallen nog vijf spelers naast de selectie.

Voorbeschouwing:

Morgen trekt KVO met kersvers trainer Yves Vanderhaeghe richting KV Mechelen. Bij de Maneblussers is sterkhouder Storm geschorst na zijn rode kaart tegen Beerschot. Een wedstrijd die door de Maneblussers met 3-2 werd gewonnen. Malinwa liep al snel 3-0 uit via Storm (2x) en Cuypers maar na de rode kaart voor Storm scoorden de Ratten nog twee keer en werd het nog warm voor de thuisploeg. In oktober haalde KV Mechelen het met 2-4 in de Diaz Arena. Voor KVO scoorden Gueye en Jäkel, voor Malinwa scoorden Cuypers, Mrabti (2) en Hairemans.
De ploeg van Wouter Vrancken is in een felle strijd voor een Playoff-ticket en wil absoluut de drie punten thuis houden. Ook KVO kan de punten echter goed gebruiken in de strijd om het behoud.

Wedstrijdleiding:
Scheidsrechter Laforge, ass. Di Vincenzo, Battiston, 4e off, Denil, VAR: Put.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL