Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – CLUB BRUGGE

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – CLUB BRUGGE

Selectie (19): Hubert, Phillips, Tanghe, Barac, Capon, Rodin, Ndicka, D’Haese, Arase, Sakamoto, Amade, Dewaele, McGeehan, Bätzner, Atanga, Hornby, Ambrose, Berte, Durdov.
Geblesseerd (1): D’Arpino
Geschorst: Urhoghide (1/1)
Niet geselecteerd (12): Schelfhout, Badu, Govaers, Medley, Katelaris, Wylin, Osifo, Boonen, Dwomoh, Rocha, Mebude, Musayev.

Voorbeschouwing
Na het verlies tegen de autoritaire leider Genk ontvangen we vrijdagavond in de Diaz Arena met Club Brugge de kampioen van vorig seizoen. Onze komende tegenstander prijkt na 27 speeldagen op een 4de plaats en dit met 20 punten achterstand op KRC Genk maar wel met 4 punten voorsprong op AA Gent, het nummer 5 uit het klassement.

Vorige wedstrijd:
Naar aanleiding van het felbegeerde POI-ticket won Club met 2-0 van Gent, een rechtstreekse concurrent voor een plaatsje in POI.
Parker trad tegen Gent aan met de volgende ploeg: Mignolet, Mata, Hendry, Mechele, Meijer, Sowah, Nielsen, Vanaken, Buchanan, Jutgla en Lang.
Rits, Jaremchuk, Nusa en Sylla vielen in. Er was tijdens die wedstrijd veel commotie omtrent de elleboog van Buchanan, die altijd rood verdiende. De VAR ging er echter niet op in.

Spelersnieuws:
Tegen Gent ontbrak de geblesseerde Skov Olsen. Ex-KVO’er Jack Hendry viel dan weer uit met een blessure. Afwachten of zij fit raken tegen vrijdag.

Opmerkelijk:
– In de heenronde won Club met 4-2 van de Kustboys, dit in een partij waar Tanghe en co een 2-0 ophaalden maar finaal de boot ingingen met 4-2. De Oostendse goals kwamen op naam van Hornby. Voor Club scoorden Katelaris (owngoal), Nielsen, Jutgla en Vanaken. Het was de laatste wedstrijd met Yves Vanderhaeghe aan het roer.
– Vorig seizoen verloor KVO in eigen huis met 1-3 van blauwzwart. Jäkel scoorde toen het enige Oostendse doelpunt. Voor de Bruggelingen scoorden Adamyan (2x) en Olsen.

Spelleiding:.
Scheidsrechter: Dhr. Wesli De Cremer
Assistenten: Dhr. Koen Thijs en Dhr. Nicolas Maszowez
4de official: Dhr. Laurent Willems
VAR: Dhr. Nicolas Laforge

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL