Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – OH LEUVEN

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – OH LEUVEN

Selectie (19): Hubert, Phillips, Schelfhout, Tanghe, Rodin, Capon, Wylin, Medley, Osifo, Dewaele, D’Arpino, Arase, Ndicka, McGeehan, Bätzner, Sakamoto, Atanga, Hornby, Durdov.
Geblesseerd: Barac, Katelaris, Rocha, Dwomoh, Musayev
Geschorst: Urhoghide (2/2)
Niet geselecteerd: Badu, D’Haese, Amade, Boonen, Mebude, Ambrose, Berte.

Voorbeschouwing:
De Kustboys ontvangen op de voorlaatste speeldag van de competitie OH Leuven. De Leuvenaars prijken met 42 punten op een 11de plaats. Het behalen van een ticketje voor Europe Play-offs wordt voor de ploeg uit de studentenstad uiterst moeilijk, maar mathematisch zijn ze nog niet uitgeschakeld.

Vorige wedstrijd:
Het collectief moeilijk te ontwrichten team team van Marc Brys maakte op de vorige speeldag brandhout van KV Mechelen. Na 90 minuten prijkte aan Den Dreef een 4-1 eindstand op het scorebord. Voor de rust scoorden De Norre en Opoku en na de break diepten Maertens en Al Tamari de score verder uit. Hairemans redde de spreekwoordelijk eer.
Brys speelde met de volgende ploeg tegen Mechelen: Cojocaru, Patris, Pletinckx, Ricca, Sagrado, De Norre, Schrijvers, Al Tamari, Maertens, Thorsteinsson en Opoku.

Spelersnieuws:
– Tegen Mechelen ontbraken de geblesseerden Gonzalez en Nsingi. Die eerste mist sowieso de match van zaterdag.
– Nu de Leuvenaars in principe niks meer te winnen of te verliezen hebben, krijgt de eigen jeugd volop haar kans. De 19-jarige Ritchie Sagrado debuteerde tegen KV Mechelen, net als de jonge Idumbo, die inviel.
– Topschutter van de ploeg is de geblesseerde Gonzalez met 13 doelpunten, gevolgd door Thorsteinsson met 9 goals.

Opmerkelijk:
– KV Oostende verloor de laatste drie Jupiler Pro League-ontmoetingen met OH Leuven, nadat slechts één van de eerste zes onderlinge duels met OHL verloren ging (W4, G1).

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Jonathan Lardot
Assistenten: Dhr. Florian Lemaire en Quentin Blaise
4de official: Dhr. Anthony Letellier
VAR: Dhr. Nathan Verboomen

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL