Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – SPORTING CHARLEROI

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – SPORTING CHARLEROI

Selectie (19): Hubert, Phillips, Tanghe, Urhoghide, Barac, Rodin, Capon, Ndicka, Arase, D’Haese, Sakamoto, Dewaele, Dwomoh, McGeehan, Bätzner, Berte, Ambrose, Atanga, Hornby.
Geblesseerd (1): D’Arpino
Geschorst: /
Niet geselecteerd (13): Schelfhout, Badu, Govaers, Osifo, Medley, Katelaris, Wylin, Amade, Rocha, Boonen, Musayev, Mebude, Durdov.
Opmerkingen: Morgen valt nog één speler naast de selectie.

Voorbeschouwing
Na het gelijkspel aan de Gaverbeek ontvangen de Kustboys zaterdag in de vooravond Sporting Charleroi. In functie van het behoud moet de wedstrijd tegen Mazzu en co absoluut gewonnen worden. Evident wordt dit niet want Charleroi wordt aanzien als een zeer stugge en ervaren ploeg.

Vorige wedstrijd:
Afgelopen zaterdag wonnen de Zebra’s na een avondwandeling in het Stade du Pays de Charleroi eenvoudig van Seraing. Bayo, Bager en Ilaimaharitra zorgden voor een niet overdreven 3-0 zege.
Mazzu speelde met de volgende ploeg tegen Seraing: Koffi, Bager, Marcq, Knezevic, Van Cleemput, Hosseinzadeh, Ilaimaharitra, Zorgane, Kayembe, Stulic en Kayembe. Mbenza, Badji, Nkuba, Heymans en Morioka vielen in.

Spelersnieuws:
Mazzu kan voor de trip naar de kust rekenen op zijn volledige kern. Enkel Benbouali verblijft in de ziekenboeg.

Opmerkelijk:
De enige uitzege van de Kustboys tot nu toe was op Charleroi. In het begin van de competitie kwam KVO er met 1-3 winnen.

Spelleiding:.
Scheidsrechter: Dhr. Arthur Denil
Assistenten: Dhr. Kevin Monteny en Dhr. Jeroen Walschap
4de official: Dhr. Jordy Vermeire
VAR: Dhr. Bram Van Driessche

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL