Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – AA GENT

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – AA GENT

Selectie (20): Hubert, Schelfhout, Ndicka, Jakel, Theate, Medley, Tanghe, Hendry, D’Haese, Patoulidis, Osifo, Amade, D’Arpino, Bätzner, Boonen, Rocha, Ambrose, Kvasina, Gueye, Berte.
Geblesseerd: McGeehan, Capon
Opmerkingen: Capon liep bij het geven van de assist op Genk een verrekking in de lies op. Ook de wedstrijd van volgende week wordt allicht moeilijk voor hem.

Voorbeschouwing:

Op speeldag 3 ontvangen de Kustboys in de Diaz Arena het ambitieuze AA Gent.  De ploeg van Hein Vanhaezebrouck komt zondag gemotiveerd naar de kust want met 1 op 6 werd de start van het nieuwe seizoen deels gemist.
 
Onze komende tegenstander begon met steile ambities aan de competitie maar prijkt na 2 speeldagen met 1 punt op een voorlopige 14de plaats. Op de eerste speeldag werd met 2-1 verloren van STVV terwijl het op speeldag 2 in de eigen Ghelamco Arena niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel tegen Beerschot. Europees bleven de Buffalo’s op 2-2 steken tegen het bescheiden Riga uit Letland, nadat het 0-2 achter kwam.

Vanhaezebrouck trad tegen Beerschot aan met de volgende selectie: Bolat, Hanche-Olsen, Ngadeu-Ngadjui, Godeau, Castro-Montes, Odjidja-Ofoe, De Sart, Operi, Hjulsager, Bruno en Tissoudali. Okumu, Oladoye, Malede, Kums en Bayo vielen in.

Zoals steeds waren de Oost-Vlamingen zeer actief op de transfermarkt.  De Gentenaars plukten een aantal sterkhouders weg bij de concurrentie. Hierbij denken we  aan Hjulsager (KV Oostende), Bruno (Zulte Waregem) en De Sart (KV Kortrijk). Andere nieuwkomers zijn Fortin (Standard Luik), Operi (Chateauroux), Okumu (Elfsborg) en Bayo (Celtic Glasgow).

Naast het vertrek van topscorer Yaremchuk (Benfica) zochten Andrijasevic (Zhejiang Professional), Dejaegere (Toulouse), Kvilitaia (Famagusta), Kleindienst (Heidenheim), Plastun (Ludogorets), Arslanagic (Göztepe) en Dorsch (Augsburg) hun voetbalgeluk elders.

De meest opvallende Buffalo is Andrew Hjulsager die vorig seizoen door de Oostendse aanhang nog tot meest verdienstelijke speler werd verkozen. Op de bank zien we met Nicolas Lombaerts nog een oude bekende terug. Hij is sinds dit seizoen assistent van Vanhaezebrouck.

Vorig seizoen won KVO in de reguliere competitie met 2-1 van de Buffalo’s. In POII kreeg de ploeg van Blessin een 0-4 pandoering aangesmeerd.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Alexandre Boucaut
Assistenten: Dhr. Christophe Battiston en Dhr. Quentin Lesceux
4de official: Dhr. Kevin Debeuckelaere
VAR: Dhr. Bert Put, Dhr. Koen Thys en Dhr. Gerd Bylois

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL