Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – KV KORTRIJK

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – KV KORTRIJK

Selectie (18): Hubert, Schelfhout, Medley, Jakel, Fortes, Ndicka, Capon, Wylin, D’Haese, D’Arpino, Amade, Coninckx, Patoulidis, Bätzner, Rocha, Atanga, Ambrose, Gueye.
Afwezig: Osifo, Tanghe, Koziello, McGeehan, Boonen, Kvasina.

Voorbeschouwing:

Na de nederlaag op Charleroi en de winst van Cercle op STVV pakken de Kustboys dinsdag en zaterdag tegen respectievelijk Kortrijk en Beerschot best punten.
Met Kortrijk wacht ons dinsdag een elftal dat de feestdagen gerust tegemoet kan zien. De Veekaa speelt een degelijk seizoen en heeft na 18 wedstrijden 25 punten. Afgelopen weekend versloegen onze provinciegenoten OHL met 2-1 na een laat doelpunt van Selemani.
Belhocine speelde met de volgende ploeg tegen OH Leuven: Ilic, Dewaele, Sainsbury, Radovanovic, Dhaene, Vandendriessche, Palaversa, Mbayo, Kadri, Selemani en Badamosi. Rougeaux, Messaoudi, Fixelles en Moreno vielen in.
De Kerels wonnen dit seizoen twee maal van de Kustboys. Zowel voor de competitie als voor de beker haalden de troepen van Belhocine het met de kleinste score van Blessin en co.

De ziekenboeg van de Kortrijkzanen zit overvol. Spits Gueye is out met een knielletsel, terwijl Osabutey, Hermann, Ocansey en Alioui eveneens buiten strijd zijn. 
Ex-KVO’er Vandendriessche is onzeker voor ‘zijn’ partij in de Diaz Arena. De Fransman viel afgelopen zaterdag kort voor het einde geblesseerd uit. Voor Michiel Jonckheere is het ook een terugkeer naar ‘zijn’ stadion, waar hij maar liefst negen seizoenen speelde. Sinds de trainerswissel Elsner – Belhocine komt hij echter niet veel meer in actie bij de Kortrijkzanen. De derde ex-KVO’er Ante Palaversa kreeg afgelopen weekend rood maar zijn schorsing gaat pas in vanaf komend weekend. Hij zal er dus morgen wel bijlopen.

Wedstrijdleiding:

REF LOTHAR D’HONDT
AR 1 ROMAIN DEVILLERS
AR 2 PHILIPPE VANDECAUTER
4OF JAN BOTERBERG
VAR ARTHUR DENIL

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL