Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – OHL

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – OHL

Selectie (25): Hubert, Scherpen, Ndicka, D’Haese, Medley, Jakel, Tanghe, Capon, Fortes, Wylin, Urhoghide, Duncan, Patoulidis, Koziello, D’Arpino, Amade, Rocha, Bätzner, McGeehan, Albanese, Sakamoto, Kvasina, Ambrose, Atanga, Gueye.
Afwezig: Boonen, Osifo, Schelfhout.
Opmerkingen: Op Boonen (die wel alweer meetraint) en Osifo na zijn alle veldspelers speelklaar. Dat betekent dat er morgen nog maar liefst zeven spelers naast de selectie vallen. Markus Pflanz heeft dus serieuze knopen door te hakken.


Voorbeschouwing:

Speeldag 26 heeft voor KV Oostende een thuiswedstrijd tegen OH Leuven in petto. Na de deugddoende en zeer belangrijke overwinning van de Kustboys in Cercle Brugge, gaan de troepen van Markus Pflanz op zoek naar een eerste driepunter in eigen huis sinds de jaarwisseling. Zowel Oostende als Leuven staan met 27 punten op een gedeelde 13de plaats in het klassement. Beide ploegen kunnen de punten dus goed gebruiken.

De Leuvenaren hebben wel nog een match meer in te halen tegen Racing Genk. De Limburgers lieten vorig weekend die match uitstellen omdat ze met teveel afwezigheden kampten. De laatste wedstrijd van Leuven was de midweekse verplaatsing naar Zulte Waregem vorige week. Daar scoorde Sory Kaba op het half uur de 0-1, maar Jelle Vossen scoorde het tegendoelpunt net voor de rust. Daarmee stond met 1-1 ook direct de eindstand op het scorebord.

In de heenwedstrijd won OH Leuven van de kustploeg na een doelpunt vanop vrije trap. Het was toen Xavier Mercier die de bal rond de muur in de kortste hoek binnen schoot.

Laatste elftal OH Leuven: Runarsson, Ouedraogo, Dewaest, Özkacar, De Norre, De Sart, Ngawa, Shengelia, Mercier, Aguemon, Kaba

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Smet Wim
Assistenten: Dhr. Gilon Dirk en Dhr. Di Blaise Quentin
4de official: Dhr. Debeuckelaere Kevin
VAR: Dhr. Vergoote Jasper

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL