Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – SERAING

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – SERAING

Selectie (19): Scherpen, Hubert, Urhoghide, Tanghe, Jakel, Medley, Capon, Wylin, Duncan, Sakamoto, D’Arpino, McGeehan, Koziello, Boonen, Bätzner, Albanese, Atanga, Gueye, Ambrose.
Afwezig: D’Haese (knie), Fortes (knie), Rocha (geschorst)
Opmerkingen: Ndicka is nog niet wedstrijdfit na zijn blessure en haalt de selectie niet. Ook Amade en Patoulidis werden niet geselecteerd. Morgen valt nog één speler naast de selectie.

Voorbeschouwing:

Morgen spelen we onze (hopelijk) laatste thuismatch van het seizoen tegen RFC Seraing. De Luikenaars staan momenteel voorlaatste met zes punten achterstand op de Kustboys.

Voor de interlandbreak speelde Seraing 1-1 gelijk tegen Oud-Heverlee Leuven. Maziz scoorde enkele minuten voor affluiten het doelpunt van de hoop.

Drie spelers van RFC Seraing zitten op één kaart van schorsing: Kilota, Maziz en Marius. Bij KVO is Kenny Rocha Santos geschorst. Gueye, McGeehan, Ambrose en Bätzner zitten dan weer op één kaart van schorsing.

De heenmatch tussen KVO en Seraing eindigde op 2-3. Voor de Luikenaars scoorde Maziz twee maal, Gueye, Ambrose en Bätzner scoorden toen voor de Kustboys.

Als KVO minimaal een punt pakt, zijn we zeker van het behoud. Seraing moet dan weer 6/6 pakken om zeker in eerste klasse te blijven. Iedereen op post dus om de Kustboys naar een belangrijke driepunter en naar het tiende opeenvolgende seizoen in eerste klasse te schreeuwen!

Voor de match wordt onze Puis Verbiest prijs uitgereikt aan de meest verdienstelijke speler van dit seizoen. Er zal ook een minuut applaus zijn voor Cercle-keeper Miguel Van Damme.
Laatste elftal RFC Seraing: Dietsch, Nadrani, Dabila, Dyrestam, Kilota, Cisse, Lahssaini, Poaty, Bernier, Mikautadze, Maziz

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Jan Boterberg
Assistenten: Dhr. Michael Geerolf en Dhr. Koen Thijs
4de official: Dhr. Jordy Vermeire

VAR: Dhr. Kevin Van Damme

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL