Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – STANDARD

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – STANDARD

Selectie (19): Hubert, Scherpen, Jakel, Tanghe, Fortes, Capon, Duncan, Wylin, Ndicka, D’Arpino, Batzner, Rocha, McGeehan, Sakamoto, Patoulidis, Albanese, Atanga, Gueye, Ambrose.
Afwezig: Osifo, D’Haese.
Opmerkingen: Yves Vanderhaeghe selecteerde 19 spelers. Dat betekent dat er morgen nog één speler naast de selectie valt. Urhoghide, Medley, Amade, Boonen en Koziello zijn er niet bij. D’Haese (kniepijn) moet forfait geven. Duncan keert terug in de kern na zijn blessure.

Voorbeschouwing:

Morgen komt Standard Luik op bezoek. Standard telt op dit moment maar één punt meer dan KVO. De Rouches verloren hun vorige match met 2-0 tegen KRC Genk. In de heenronde verloor KVO met 1-0 van Standard. Selim Amallah scoorde de enige goal van de partij. Op het moment van die wedstrijd was de 3D-lijn nog niet beschikbaar voor de VAR. Hierdoor werd de goal van Amallah niet afgekeurd wegens buitenspel. Achteraf bevestigde het Referee Department dat het effectief buitenspel was.
Mits een zege tegen Standard Luik kan KVO een grote stap zetten in het veiligstellen van het behoud. Voor Yves Vanderhaeghe is het zijn eerste thuismatch sinds hij opnieuw aan de slag is bij de Kustboys.  
Vorig seizoen won KVO in de Playoffs nog met 6-2 van Standard.

Laatste elftal Standard Luik: Bodart, Calut, Laifis, Sissako, Ngoy, Cafaro, Bokadi, Raskin, Dønnum, Amallah, Emond.
Bij Standard zijn Bodart en Laifis onzeker door blessures.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Lambrechts Erik
Assistenten: Dhr. Vanpoucke Tom en Dhr. Jans Lennert4de official: Dhr. Willems Laurent
VAR: Dhr. Lardot Jonathan

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL