Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING SERAING – KVO

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING SERAING – KVO

Selectie (19): Hubert, Schelfhout, Ndicka, Hendry, Tanghe, Theate, Medley, Osifo, Amade, D’Haese, D’Arpino, Patoulidis, Batzner, Rocha, Ambrose, Atanga, Kvasina, Gueye, Berte.
Geblesseerd: McGeehan, Jakel, Capon, Boonen.
Opmerkingen: Morgen valt nog één speler naast de selectie. Vóór de aftrap volgt één minuut stilte wegens het overlijden van Franck Berrier.

Voorbeschouwing:

De kustboys reizen Zaterdag naar de Vurige Stede waar in het Stade du Pairay promovendus Seraing partij wordt gegeven. 

Onze komende tegenstander promoveerde vorig seizoen samen met kampioen Union naar het Walhalla van het Belgisch voetbal.

Trainer is Jordi Condom, voormalig coach en sportief directeur van KAS Eupen. Condom volgde Emilio Ferrera op, die naar Gent trok. Zijn belangrijkste opdracht is om Seraing in 1 A te houden waarbij de filosofie van de club, met name aanvallend spel, behouden blijft.

Seraing heeft een samenwerkingsverband met de Franse Ligue 1 ploeg FC Metz. Talentvolle jongeren die bij de Fransen weinig speelgelegenheid krijgen, mogen bij de Belgische eersteklasser ervaring opdoen.

Met 3 op 9 kunnen de Luikenaars van een relatief geslaagde start spreken.  Op de eerste speeldag werd in het zuiden van West-Vlaanderen met 2-0 verloren van KV Kortrijk. Op speeldag 3 werd in de hoofdstad met 3-0 verloren van Anderlecht. Echter, op speeldag 2 kon al een overwinning geboekt worden op eigen veld. Het zeer ambitieuze KV Mechelen werd puntenloos huiswaarts gestuurd.

Condom trad tegen Anderlecht aan met de volgende ploeg: Dietsch, Faye, Nadrani, Boulenger, Poaty, Jallow, Cissé, Bernier, Maziz, Mouandilmadji en Kilota. Djedje, Pierrot, Marsoni, D’Onofrio en Silini vielen in.

Voor de partij tegen KVO kan de Spaanse coach niet rekenen op de centrale verdediger Benjamin Boulenger, die met twee gele kaarten uitgesloten werd tegen Anderlecht.


Spelleiding

Scheidsrechter: Dhr. Bert Put

Assistenten: Dhr. Philippe Vandecauter en Dhr. Mathias Massa
4de official: Dhr. Quentin Pirard

VAR: Dhr. Christof Dierick, Dhr. Lennert Becquet en Dhr. Christophe Snoeck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL