Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING UNION – KVO

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING UNION – KVO

Selectie (22): Hubert, Scherpen, Jakel, Tanghe, Urhoghide, Fortes, Medley, Wylin, Duncan, D’Arpino, D’Haese, Batzner, Rocha, Koziello, McGeehan, Boonen, Amade, Sakamoto, Patoulidis, Albanese, Gueye, Ambrose.
Afwezig: Osifo, Capon, Ndicka, Atanga.
Opmerkingen: Voor Capon en Ndicka komt deze match nog te vroeg, zij raken normaal gezien wel speelklaar voor de thuismatch tegen Seraing. Atanga is ziek. Enkele andere spelers kampten de voorbije week met ziekteverschijnselen of kwaaltjes. Morgen wordt bekeken wie fit genoeg is om te spelen en welke drie spelers nog naast de selectie vallen.

Voorbeschouwing:
Vrijdagavond trekken we naar het mythische Dudenpark waar we leider Union partij geven. De Brusselaars wonnen hun vorige match met 1- 4 van OH Leuven. Deniz Undav is de man in vorm bij Union. Hij scoorde tegen Leuven een hattrick. In de competitie is Undav topschutter met 24 doelpunten. Zijn spitsbroeder Dante Vanzeir is wel nog steeds geschorst. Hij kreeg vijf speeldagen schorsing nadat hij Charleroi speler Ozornwafor een slag in het gezicht had gegeven.

De heenmatch tussen KVO en Union eindigde op een pijnlijke 1 – 7. Met nog drie matchen te gaan is het een belangrijke match voor KV Oostende. Als KVO wint en Seraing verliest, zijn de Kustboys zeker van het behoud. Union wil dan weer de drie punten pakken met het oog op de titel. Zij zijn samen met Club Brugge al zeker van de Champions Play-Offs én als ze vrijdag KVO opzij zetten, zijn ze zelfs zeker van de eerste plaats in de reguliere competitie. Nooit eerder verwezenlijkte een promovendus dit.
Let wel, enkele statistieken spelen ook in het voordeel van KVO: KVO won in de laatste drie uitwedstrijden telkens van de promovendus én Union slaagde er niet in om z’n laatste twee thuismatchen te winnen (0-1 tegen STVV en 0-0 tegen Eupen).

Bij de Kustboys zitten Ambrose, Bätzner en Rocha Santos op één kaart van schorsing.


Laatste elftal Union: Moris, Machida, Burgess, Kandouss, Lapoussin, Teuma, Nielsen, Amani, Nieuwkoop, Undav, Kozlowski

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. D’hondt Lothar

Assistenten: Dhr. Devillers Romain en Dhr. Vandecauter Philippe

4de official: Dhr. Denil Arthur

VAR: Dhr. Boterberg Jan

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL