Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING ZULTE WAREGEM – KvO

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING ZULTE WAREGEM – KvO

Selectie (23): Hubert, Badu, Ndicka, D’Haese, Medley, Jakel, Capon, Fortes, Wylin, Duncan, Patoulidis, Koziello, D’Arpino, Amade, Rocha, Bätzner, McGeehan, Albanese, Sakamoto, Kvasina, Ambrose, Atanga, Gueye.
Afwezig: Boonen, Osifo, Schelfhout, Tanghe, Scherpen, Urhoghide.
Opmerkingen: Scherpen en Urhoghide zijn niet speelgerechtigd omdat het om een inhaalwedstrijd gaat. Anton Tanghe pakte tegen Leuven zijn vijfde gele kaart en zit één speeldag schorsing uit. Morgen vallen nog 5 spelers naast de selectie.


Voorbeschouwing:

Woensdag spelen Markus Pflanz en co een inhaalwedstrijd op het veld van Zulte Waregem. Op speeldag 22 werd de wedstrijd nog uitgesteld vanwege een coviduitbraak bij de thuisploeg. Beide ploegen kunnen gouden zaken doen, want met respectievelijk 27 en 25 punten staan beide ploegen maar net boven de degradatiezone. De Kustboys verloren zaterdagavond hun duel met OH Leuven met 1-3. Zulte Waregem verloor op Limburgse bodem van KRC Genk met 2-0. Het eerste doelpunt kwam er na een owngoal, de tweede kort na de rust werd gemaakt door Kristian Thorstvedt.

Bij de uitploeg vond in december een opmerkelijke trainerswissel plaats. Boegbeeld Francky Dury werd aan de kant geschoven, De Fauw en Simons namen het roer over. Het trainersduo begon in december met een 6/6, maar na nieuwjaar pakten ze maar 2/12. Een uitgelezen kans voor de Ostend boys om punten te pakken.

In de heenwedstrijd verloor KV Oostende in eigen huis van Zulte Waregem met 0-2. Beide doelpunten kwamen toen van Jelle Vossen. Die laatste speelde niet in Genk omwille van een lichte blessure. David Hubert is dan weer geschorst.

Laatste elftal Zulte Waregem: Bossut, Cools, Derijck, Humphreys, De Bock, Seck, Hubert, Dompé, Govea, Kutesa, Gano.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Lardot Jonathan
Assistenten: Dhr. Lemaire Florian en Dhr. Conotte Laurent
4de official: Dhr. Bourdeaud’hui Simon
VAR: Dhr. Lambrechts Erik

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL