Alle NieuwsSIEBE WYLIN ONDERTEKENT CONTRACT T/M 2025

SIEBE WYLIN ONDERTEKENT CONTRACT T/M 2025

De jonge vleugelverdediger Siebe Wylin (hij wordt volgende maand 19) ondertekent een contract t/m 2025 + een optie op een extra jaar.

Siebe werd als zevenjarige door Club Brugge opgepikt bij Roeselare. Hij doorliep de jeugdrangen bij blauw-zwart tot en met zijn zestiende. Op die leeftijd trok hij naar KVO. In het seizoen 2020-2021 belandde hij bij de beloftenploeg van Kurt Bataille en dit seizoen debuteerde hij op 18-jarige leeftijd al in eerste klasse. Eerst nog met een korte invalbeurt op STVV maar één maand later stond hij zowaar al in de basis op OH Leuven. Siebe zou afgelopen seizoen uiteindelijk vier keer in de basis starten.

Siebe Wylin: “Mijn eerste dromen die uitkwamen, waren mijn debuut en mijn eerste basisplaats in eerste klasse. Een tweede droom die nu werkelijkheid wordt, is een volwaardig profcontract. Daar waar het voetbal tot voorheen nog een hobby was, is het nu zowaar mijn job geworden. Daar droomt elk kind van. Al besef ik dat het nu nog maar echt begint. Het zal de eerste keer zijn dat ik een volwaardige voorbereiding met de eerste ploeg zal meemaken dus daardoor kan ik enkel maar beter worden. Op mijn zestiende ruilde ik Club Brugge in voor de Noordzee Interieur Se”Academy van KVO en nu blijkt dat dit zeker een juiste keuze is geweest.”

Gauthier Ganaye: “Siebe traint al een aantal maanden mee met het eerste elftal en heeft al verschillende keren zijn mannetje gestaan in de wedstrijden. Zijn dagelijkse harde werk heeft hem een eerste profcontract bij de club opgeleverd. Het is ook een pluim op de hoed voor de mensen van onze jeugdwerking. We zijn verheugd dat een jong veelbelovend Belgisch talent zijn toekomst bij KVO vastlegt. We kijken er naar uit om hem hier te zien bloeien!”

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL