Alle NieuwsSTAFWISSELS BIJ KVO

STAFWISSELS BIJ KVO

KVO neemt afscheid van assistenten Gino Caen en Wesley Deschacht. De Oostenrijkse assistent-coach Alexander Belinger vervoegt dan weer de staf.

Gauthier Ganaye: “We zijn Wesley en Gino dankbaar voor hun bijdragen aan onze club maar we willen een volledig nieuwe start nemen. Dat deden we al met Dominik Thalhammer en Dennis Baraznowski en daar voegen we nu nog een nieuwe trainer aan toe. Met deze vernieuwde staf hebben we één doel voor ogen en dat is onze speelstijl met veel pressing en intensiteit verder implementeren zodat we klaar zijn om een goede tweede seizoenshelft te spelen.”

Dennis Barasnowski en Alexander Belinger zullen de taak van video-analyst onder elkaar verdelen, keepertrainer Eberhard Trautner en fysiektrainer Korneel Deceuninck blijven op post.

De vernieuwde staf kende vandaag de eerste werkdag op de winterstage in Spanje. KVO vertoeft t/m zondag in Murcia en oefent zaterdag tegen het Nederlandse PEC Zwolle. Fanos Katelaris is covid-positief en vertoeft nog in zijn thuisland Cyprus. De jonge doelman Lars Van Parys (16 jaar en 2 meter lang) vervangt de geblesseerde Richmond Badu.


V.l.n.r: Korneel Deceuninck, Dennis Baraznowski, Dominik Thalhammer & Alexander Belinger.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL