Alle NieuwsSTANDARD LUIK – KV OOSTENDE 1 – 0

STANDARD LUIK – KV OOSTENDE 1 – 0

De Kustboys verliezen na een laat doelpunt met een buitenspelgeurtje van Standard.
Voor de wedstrijd tegen Standard voerde Blessin een noodgedwongen wissel door. De jonge Manuel Osifo nam de plaats in van de geschorste Alfons Amade. Leye koos voor de ploeg dat won van Beerschot.
In een sfeervol Sclessin begon de thuisploeg enthousiast aan de partij. De eerste kans van de wedstrijd was voor Klauss maar de Braziliaanse spits trapte hoog over het bezoekende doel. Vervolgens kopte hij een hoekschop op de bovenkant van de lat. De Oostendse reactie volgde meteen met een vallende kopbal van Ambrose op het dak van het doel. Iets over het halfuur trapte Raskin voor de thuisploeg naast het bezoekende doel. Aan de overkant kopte Theate een hoekschop van D’Arpino overhoeks naast. De volgende kans was opnieuw voor de Kustboys wanneer Ambrose zijn stifter voorlangs zag gaan. Met de rust in zicht kopte Sissako een vrije trap van Gavory in de handen van Hubert.
De eerste kans na de break was voor de thuisploeg; Na Oostends balverlies besloot Donnum vanuit een scherpe hoek op Hubert en aan de overzijde besloot Gueye hard naast. Ambrose ontsnapte maar Bodart keerde het gevaar. Na een mooie Oostendse combinatie verscheen Ndicka alleen voor doel maar Bodart redde opnieuw de Luikse meubelen. Op een vrije trap van Siquet trapte Amallah na een geharrewar voor de doel (buitenspel?), de bal over de fatale lijn (1-0). In de slotfase redde Hubert een knal van Klauss en kreeg Theate zijn tweede gele kaart waardoor hij voortijdig mocht gaan douchen.

Doelpunten: 77′ 1-0 (Amallah)
Gele kaarten: 72′ Siquet, 75′ Theate, 84′ Ndicka, 88′ Bastien, 88′ Peeters, 90′ Kvasina, 93′ Theate
Rode kaarten:93′ Theate (2x geel)
Scheidsrechter: Dhr. Visser
Ploegsamenstellingen:
Standard Luik: Bodart, Siquet(87′ Pavlovic), Sissako, Laifis, Gavory, Bastien, Cimirot (75′ Peeter), Raskin (75′ Rafia), Donnum (66′ Dragus), Klaus, Amallah (86′ Al-Dakhil)
Invallers: Epolo, Pavlovic, Al-Dakhil, Peeters, Rafia, Dragus, Tapsoba

KV Oostende: Hubert, Hendry, Theate, D’Arpino, Ndicka, Gueye (73′ Atanga), Rocha, Osifo (61′ D’Haese), Bätzner, Tanghe (85′ Koziello), Ambrose (63′ Kvasina)
Invallers: Schelfhout, Medley, D’Haese, Koziello, Patoulidis, Atanga, Kvasina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL