Alle NieuwsTICKETINFO KVO – CLUB BRUGGE

TICKETINFO KVO – CLUB BRUGGE

Eindelijk! Voor het eerst in twee (!) jaar kunnen we terug naar volle tribunes zonder mondmaskers en CST’s en mét frisse pintjes op de tribune. En dat treft want zaterdag wacht ons de komst van Club Brugge, toch altijd dé match van het jaar in Oostende.
Door de omschakeling naar ‘code geel’ zijn er extra tickets beschikbaar gekomen voor deze wedstrijd. En die plekken willen we natuurlijk opvullen met fans of sympathisanten van KV Oostende.

Ruil daarom als KVO-abonnee deze week nog jouw compensatievouchers om tegen wedstrijdtickets voor KVO-Club Brugge. Nodig je vrienden, familie, kennissen, ploegmakkers, … uit en zorg voor een groen-rood-gele sfeer in de Diaz Arena!

Elke abonnee had recht op 15 gratis tickets via die voucher.
Hoe ruil ik die vouchers om?
– Via ons online ticketingplatform via de code die op je voucher staat.
– In de fanshop tijdens de openingstijden.

Geen vouchers? Koop dan snel nog jouw tickets voor deze derby:
– Enkel en alleen in de fanshop, tijdens de openingstijden (niet online).
Let wel: één ticket per ID-kaart.

Bezoekende supporters kopen tickets in het uitvak van Club Brugge. Er worden geen kleuren van de tegenstander toegelaten in de KVO-vakken en op basis van identiteitsgegevens zal een voorgaande screening gebeuren door de veiligheidsdiensten.

Op deze manier willen we voorkomen dat uitgesproken Club Brugge-supporters plaatsnemen in Oostendse vakken. Wij beseffen dat er veel Club-fans in Oostende wonen maar wij vragen een minimum aan respect voor de thuisfans die vurig supporteren voor de club uit hun eigen stad. 

ROKERSZONE

De rokerszones blijven open. Roken IN de tribune is echter ten strengste verboden.

VIP AFTER PARTY

Na de wedstrijd is het niet mogelijk om abonnementsvouchers om te ruilen voor VIP-bandjes.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL