Alle NieuwsWAT IS DE MOOISTE KVO-GOAL OOIT?

WAT IS DE MOOISTE KVO-GOAL OOIT?

De Pro League gaat op zoek naar de mooiste competitiegoal van de laatste 50 jaar. En jij beslist! Stem nu op het allermooiste doelpunt van KV Oostende!

Wat is nu het mooiste doelpunt ooit gemaakt op de Belgische voetbalvelden? Je kan er oeverloos over discussiëren bij een glas in de voetbalkantine of tussen de tomatensoep en de gevulde kerstkalkoen op het familiefeestje. Eleven Sports en de Pro League willen het finaal antwoord. Daarom lanceren ze de campagne Ultimate Goal.   Om de beste Pro League-goal aller tijden te bepalen, zoeken we per team een afgevaardigde. Eleven Sports maakte een voorselectie van vijf doelpunten voor elk van de 26 profclubs. Jij kiest zelf welk van deze vijf doelpunten KVO mag vertegenwoordigen in de finale van Ultimate Goal.
De vijf genomineerden voor KVO zijn Mike Origi, Franck Berrier, Knowledge Musona, Joseph Akpala en Makhtar Gueye. Bekijk hieronder alle vijf de goals.

Stem tot 31/01 en win een shirt     
Wie zijn stem uitbrengt voor 31 januari, maakt bovendien kans op een gesigneerd shirt van zijn of haar favoriete speler. Je kan je top 3 delen op Twitter, Facebook en op Instagram om de discussie met jouw vrienden op gang te brengen. Zodra de mooiste goal van de 26 clubs gekozen is, gaan we samen met jullie op zoek naar de allermooiste goal uit de 50-jarige geschiedenis van de Pro League. Ook in die stemronde is het laatste woord aan de supporter. Geniet tot dan van de ruime voorselectie van 130 doelpunten.
NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL