Alle NieuwsWOENSDAG EERSTE TRAININGSDAG

WOENSDAG EERSTE TRAININGSDAG

Vanaf maandag zit de vakantie voor de spelers er weer op. Dan wordt een eerste groep verwacht in het AZ Sint Jan-ziekenhuis in Brugge voor de jaarlijkse fysieke en medische testen. Dinsdag komt dan groep twee aan de beurt en op woensdag volgt dan een eerste troepenschouwing op de Schorre door Alexander Blessin en zijn staf.

Volgende spelers worden woensdag verwacht op de eerste veldtraining: Doelmannen Hubert, Badu, Schelfhout en Trautner, verdedigers Ndicka, D’Haese, Tanghe, Capon, Bataille, Osifo en Jakel, middenvelders D’Arpino, Patoulidis, Boonen en McGeehan en aanvallers Kvasina, Thiam, Gueye en Berte.

Doelman Tobias Trautner is de zoon van keepertrainer Eberhard Trautner en traint mee als testspeler. Brecht Capon en Indy Boonen hebben nog een contract t/m 30 juni en blijven voorlopig bij de groep.

Op Arthur Theate, nieuwkomer Kenny Rocha en Nick Batzner is het nog even wachten. De eerste twee speelden nog internationale matchen met respectievelijk de Belgische beloften en Kaapverdië en de laatste onderging een kleine ingreep aan de voet en krijgt nog enkele dagjes extra vakantie.

Jack Hendry is nog actief met Schotland op het EK maar in tegenstelling tot wat in de pers verscheen, is er nog geen sluitend akkoord over een definitieve overgang van onze Schotse verdediger.

Jack Hendry – hier in actie tegen Memphis Depay van Nederland – speelt nog met Schotland op het EK. Er is ook nog geen akkoord over zijn definitieve overgang.

Naast de al eerder aangekondigde vertrekkers Vandendriessche (KV Kortrijk), Fashion Sakala (Rangers FC) en Andrew Hjulsager (AA Gent) worden de contracten van Bram Castro, Francois Marquet en Sindrit Guri niet verlengd, alsook niet van jeugdspelers Marvin Dewaele en Jorben Vanhulle. Zij vonden intussen al onderdak bij respectievelijk Winkel Sport en KFC Dender. We wensen al deze spelers veel succes toe in hun verdere loopbaan !

De eerste oefenmatch vindt plaats op dinsdag 22 juni in Koekelare en kadert in het 40-jarig bestaan van de club. Op die dag zal het exact 40 jaar geleden zijn dat fusieclub KV Oostende boven de doopvont werd gehouden. Daarom voorzien we tijdens die oefenmatch enkele speciale acties, later meer daarover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL