Alle NieuwsZEGE VOOR BELOFTEN NA SPEKTAKELSTUK

ZEGE VOOR BELOFTEN NA SPEKTAKELSTUK

Onze beloften hebben na een heuse thriller de maat genomen van RWDM. Twee minuten voor het einde van de reguliere speeltijd stond het nog 2-3 voor de bezoekers, maar toch haalden onze jongens het nog met 4-3.

KVO was eigenlijk de hele wedstrijd de betere, maar toch kwam het met 0-2 en 1-3 twee keer op een dubbele achterstand. Darren Degryse zette de 1-3 op het bord, 20 minuten voor tijd kopte Brachet de aansluitingstreffer tegen de touwen. Daar leek het ook bij te blijven maar een heus slotoffensief zorgde nog voor dolle vreugde op de Schorre: Delbol scoorde in de 88e minuut de gelijkmaker en in minuut 92 trapte Bonsu zowaar nog de winning goal tegen de touwen. Een spannende wedstrijd met een doldwaas slot waarbij onze jongeren aan het langste eind trokken.

Opstelling: Badu, Bonsu, Brachet, Brock, Coninckx, De Schepper, Degryse, Musayev, Onraet, Wilin.