Alle NieuwsZULTE WAREGEM – KV OOSTENDE 0 – 0

ZULTE WAREGEM – KV OOSTENDE 0 – 0

In een aangename wedstrijd kunnen beide ploegen niet scoren en worden de punten gedeeld.
Voor de zespuntenwedstrijd tussen Zulte Waregem en KVO ontbraken bij de beide teams een aantal sleutelfiguren. Simons kon niet rekenen op het gouden spitsenduo Vossen en Gano. Bij de Kustboys ontbraken om uiteenlopende redenen een aantal spelers. Hierdoor kregen jongens zoals een Sakamoto, Atanga, Fortes en Capon hun kans.

In de eerste helft waren de beste kansen voor de Kustboys maar Ambrose, D’Haese en McGeehan lieten het na om de bezoekers op voorsprong te trappen. Ambrose besloot net als McGeehan op een teruggekeerde verdediger. D’Haese kwam na geklungel in de thuisdefensie alleen voor Bossut maar knalde op de thuisgoalie en Jäkel kopte een hoekschop van Sakamoto op de bovenkant van de lat. De thuisploeg was vooral tijdens het derde kwartier gevaarlijk. Govea en Seck vonden een sterke Hubert op hun weg en Capon redde een kopbal van Seck van de lijn. Tussendoor werd een doelpunt van Kutesa voor buitenspel afgekeurd.

Beide teams begonnen ongewijzigd aan de tweede helft waarbij de thuisploeg richting de eigen aanhang speelde. De eerste kans was voor de thuisploeg. De Neve ontsnapte maar werd gestuit door uitblinker Hubert. Aan de overkant trapte McGeehan de bal richting de tribune. Na een mooi uitgespeelde aanval besloot D’Haese hard in het zijnet . D’Haese stuurde Sakamoto in het straat en die schoof de bal voorbij de kansloze Bossut. Echter, na ruim vier minuten beraadslaging werd het doelpunt door de VAR voor randje buitenspel afgekeurd. Ndicka kreeg de kans op de Oostendse voorsprong maar trapte afgezonderd voor doel ruim over. Ook Jäkel kreeg een enorme kans maar vond de opening niet. Aan de overkant kopte Seck via de grond in de handen van Hubert. In de slotfase kroonde Hubert zich als puntenpakker want hij zorgde ervoor dat we met een punt naar huis konden.

Doelpunten: /
Gele kaarten: 32′ Atanga
Scheidsrechter: Dhr. Lardot
Ploegsamenstellingen:
Zulte Waregem: Bossut, Cools, Govea (79′ Vigen), Dompé, Kutesa (67′ Fadera), Seck, De Bock, Humphreys, De Neve, Derijck, doumbia
Invallers: Bostyn, Vigen, Srarfi, Ciranni, Boya, Sissako, Fadera, Pletintinckx
KV Oostende: Hubert, Jäkel, Fortes, Capon, D’Haese, Ndicka, D’Arpino (83′ Koziello), Atanga, McGeehan, Sakamoto, Ambrose (83′ Gueye)
Invallers: Badu, Wylin, Patoulidis, Koziello, Bätzner, Gueye, Kvasina

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL