The foundation of KV Oostende is the umbrella name for the various social projects of the club. KVO is aware of its high social influence and impact and tries to use it in different areas to make a positive difference! The power of football can be incredible. We want to use this power!
We do this on the basis of 30 projects that both locally and nationally have an impact.

In addition, we also try to address individual initiatives.

The KVO foundation thanks its structural partners!
Untitled-2-1

De vier grote pijlers of the KVO foundation are:

  • Training & Education
  • Target group policy
  • Lokale verankering
  • Milieu en gezondheid

De 4 pijlers van de KVO Foundation

We kunnen het belang van een diploma en het afwerken van je studies niet genoeg benadrukken. Vaak zijn jongeren verblind door het succes en vele geld die voetballers verdienen. We vinden het dan ook belangrijk om een realistisch beeld te scheppen voor jongeren en willen hun dan ook graag op diverse manieren helpen ons steentje bij te dragen aan hun opleiding.

More info

We kozen voor deze pijler omdat er in de stad Oostende een zeer diverse inwoners demografie is. We willen dan ook elke doelgroep graag bij KV Oostende betrekken en zo toegankelijk mogelijk zijn voor iedereen.

More info

Lokale verankering is een belangrijk aspect van de club. We zijn trotst op onze club en op onze samenwerking met de Stad Oostende en willen dit dan ook graag uitdragen naar de buitenwereld toe.

More info

In de hedendaagse context willen wij als club meedenken aan de milieuproblematiek. Als groot evenement die om de twee weken doorgaat, hebben wij ook een hoop afval die wij moeten werken. Daaraan gelieerd werken we ook rond een betere gezondheid en levensomstandigheden te creëren.

More info

Contact Us

Do you have questions, proposals for projects or do you wish to support us? Leave your message below or mail us at [email protected].
    CONTACT US
    FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
    en_GB