De foundation van KV Oostende is de overkoepelende naam voor de diverse sociale projecten van de club. KVO is zich bewust van zijn grote maatschappelijke invloed en sociale impact en probeert deze dan ook aan te wenden op verschillende vlakken om een positief verschil te maken! De kracht van voetbal kan ongelofelijk sterk zijn. Wij willen deze kracht dan ook gebruiken!
Wij doen dit aan de hand van 30 projecten die zowel op lokaal als op nationaal vlak een invloed hebben.

Daarnaast proberen wij ook nog in te gaan op individuele initiatieven.

De KVO foundation dankt zijn structurele partners!
Untitled-2-1

De vier grote pijlers van de KVO foundation zijn:

  • Opleiding & Onderwijs
  • Doelgroepenbeleid
  • Lokale verankering
  • Milieu en gezondheid

De 4 pijlers van de KVO Foundation

We kunnen het belang van een diploma en het afwerken van je studies niet genoeg benadrukken. Vaak zijn jongeren verblind door het succes en vele geld die voetballers verdienen. We vinden het dan ook belangrijk om een realistisch beeld te scheppen voor jongeren en willen hun dan ook graag op diverse manieren helpen ons steentje bij te dragen aan hun opleiding.

Meer Info

We kozen voor deze pijler omdat er in de stad Oostende een zeer diverse inwoners demografie is. We willen dan ook elke doelgroep graag bij KV Oostende betrekken en zo toegankelijk mogelijk zijn voor iedereen.

Meer Info

Lokale verankering is een belangrijk aspect van de club. We zijn trotst op onze club en op onze samenwerking met de Stad Oostende en willen dit dan ook graag uitdragen naar de buitenwereld toe.

Meer Info

In de hedendaagse context willen wij als club meedenken aan de milieuproblematiek. Als groot evenement die om de twee weken doorgaat, hebben wij ook een hoop afval die wij moeten werken. Daaraan gelieerd werken we ook rond een betere gezondheid en levensomstandigheden te creëren.

Meer Info

Contacteer Ons

Heb je vragen, voorstellen voor projecten of wens je ons te steunen? Laat je bericht hieronder achter of mail ons op [email protected].
    NEEM CONTACT OP
    VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
    nl_NL