ONZE partners

HOOFDSPONSOR

Het Casino van Oostende gelegen aan de zeedijk staat garant voor een avondje plezier!

STADIONSPONSOR

Diaz Sunprotection is een 100% Belgische fabrikant van binnenzonwering en raamdecoratie. Daarmee zijn ze uniek in de Benelux. In de ateliers te Tielt en Ardooie assembleren ze met veel zorg en toewijding producten van de hoogste kwaliteit. 

SHIRTSPONSORs

ACEG is een erkend keuringsorganisme in België. Zij doen keuringen van elektrische installaties, gastoestellen, hoogspanningscabines, liften en alle hef- en hijstoestellen… 

ACEG kan zich onderscheiden op de Belgische markt door snelheid, efficiëntie, kwaliteit en eenvoud.

Tevens hebben zij een uniek keuringsplatform ontwikkeld voor de opvolging en beheer van keuringen.

Op zoek naar gemoedsrust? Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar en financieel adviseur is Callant er voor jou. Efficiënt en onafhankelijk. Zo volgen wij jouw dossier verder op. Callant Insurance & Financial Advice gaat voor jou op zoek naar de juiste risicodekking bij de juiste maatschappij(en). Vandaag kunnen onze klanten over heel Vlaanderen terecht bij meer dan 120 medewerkers verspreid over drie kantoren.

Mergroup, opgericht als familiebedrijf in 2006, is uitgegroeid tot een grote speler op vlak van track en trace, materiaalbeheer en Smart City. Hun missie is klanten helpen met dagelijks ondernemerschap efficiënter te maken d.m.v. doelgerichte en waardevolle data te tracken. 

Filou behoort tot de groep van sterke blonde bieren die hergisten op fles. Door het gebruik van Belgische en Tsjechische aromahoppen biedt Filou een milde fruitigheid en subtiele hopbitterheid. Het resultaat is een sterk blond bier dat best ondeugend kan zijn, maar altijd zonder kwade bedoelingen. Een echte allemansvriend dus!

 

Unicars is de officiële Ford verdeler van nieuwe Ford’s & FordDirect in de regio Brugge- West-kust en Westhoek.
Met 3 verschillende vestigingen voorzien zij het grootste deel van West-Vlaanderen van Ford’s.

Zij zijn je betrouwbare partner voor tweedehandswagens (alle merken) vooral gespecialiseerd in Ford-wagens met gekende historiek.

De missie van Decathlon en Kipsta is om op een duurzame manier het plezier en de gezondheidsvoordelen van sport toegankelijk te maken voor zo veel mogelijk mensen. Dit doen ze door kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs aan te bieden. Ook in hun Oostendse vestiging kan je voor al je sportmateriaal terecht. 

Als wereldwijde pionier in verwarmingstechnologie bevatten verwarmingsoplossingen van ELCO intelligente, energiebesparende technologie die is ontworpen om te voldoen aan de individuele vereisten van een project. En van een eerste consultatie tot een doorlopend onderhoud, alle verwarmingsoplossingen worden ondersteund door een eersteklas service en aftersalesondersteuning.

PLATINUM

GOLD

Als 100% Belgische leverancier begeleidt Elindus ondernemers op een betrouwbare manier bij het aankopen, benutten en beheren van hun energiebehoefte. Hierbij ligt de focus op de langetermijnrelatie met de klant door ontzorging, het adviseren en het opvolgen van het energiedossier met als doel een betrouwbare energiepartner te worden voor échte ondernemers.

Coca cola energy laat je innerlijke energie los!
Coca Cola heeft voor ieder wat wils, met of zonder suiker, het blijft smaken en is heel verfrissend!

Laurenty is nog steeds een familiaal schoonmaakbedrijf dat bekend staat als gedreven marktleider in de zakelijke dienstverleningen.
Laurenty Group is actief in Belgie, in het noorden van Frankrijk en in Luxemburg.

Een bier met karakter. Een bier met een naam en reputatie.
Een bier dat met goud ging lopen op de European Beer Star Awards en International Beer Awards.
En een bier waar de verfijnde bitterheid en volle smaak zorgt voor een deugddoende verfrissing.
dat is Maes Pils.

Feilo Sylvania is een toonaangevende leverancier op vlak van professionele en architecturale verlichtingsoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in lampen en armaturen leveren ze de beste producten met de beste service en advies. 

SILVER

Wij kunnen niet zonder voeding. Onze klanten ook niet!
Ons bedrijf richt zich op het verbeteren van prestaties, voedingspatronen en herstelperiodes bij sporters. Onze doelgroep bevat zowel de professionele sporter als de gedreven recreant. De focus ligt op wielrennen, hardlopen, voetbal en triathlon. Andere sporten verliezen zeker onze aandacht niet. De passie uit zich in het excelleren in service en nazorg.

Building great places to work, live & enjoy life.

Mascot produceert werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit. Hun assortiment, dat uitgebreid wordt getest, is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van service, transport en industrie. De werkkleding is gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design.

Meet Blackdog, jouw beste vriend. Wij stomen jouw huis en bedrijf klaar voor de toekomst met behulp van de allernieuwste domoticatechnologieën. Wij creëren voor jou een veilige leef- en bedrijfswereld, waar comfort centraal staat.

Vanver zorgt voor uw totaalinrichting zonder zorgen! Voor alle binnenschrijnwerk van deuren, wanden en plafonds tot meubelwerken en gevelbekleding kan u bij hen terecht. Een duidelijke planning en nauwgezette opvolging dragen ze hoog in het vaandel. 

Wijnhuis Bollaert is reeds decennialang een bekend begrip. Drie generaties werkten met hart en ziel aan de opbouw van ‘het Wijnhuis’ met als resultaat een warme familiezaak waar de klant steeds centraal staat. Wijnhuis Bollaert staat garant voor een klantenservice om U tegen te zeggen en heeft zowel voor particulieren als voor bedrijven een uitgebreid aanbod.

Besox, initieel ontstaan in Oostende, is een duizendpoot die alles in huis heeft om een bedrijf vlot te laten draaien en groeien. Als sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken bieden zij een totaalpakket van diensten aan.

Eltralight is een onafhankelijke elektrotechnische groothandel gelegen in de Vlaamse Ardennen. Kwaliteit en service staat centraal bij dit familiebedrijf. Met meer dan 40 jaar ervaring bieden zij een uitstekende service aan met hun ruime voorraad, knowhow en concurrentiële prijzen.

Het merk Carino staat voor een collectie exclusieve met de hand vervaardigde gouden juwelen met een goudgehalte van 18 karaat. Elk juweel is op bestelling verkrijgbaar en in een andere goudkleur. Alle gebruikte diamanten zijn Belgisch en steeds van de allerbeste kwaliteit.

Ixina Oostende helpt u de keuken van uw dromen te realiseren. Ze denken met u mee aan het gebruiksgemak van uw keukens, de plaatswinst, de organisatie en de opberging van uw spullen. Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Per verkochte keuken worden er 18 bomen gepland.

Decoratie – en schilderwerken.

Ons assortiment aan champagnes kan u zowel verrassen als bekoren. De selectie is zorgvuldig gemaakt om in te spelen op alles wat u kan en mag verwachten van de pure Franse bubbels.

Bovendien worden onze champagnes vervaardigd met een enorm respect voor de natuur. “Viticulture Durable en Champagne” (Duurzame wijnbouw in Champagne) en “Haute Valeur Environnementale” (Hoge Milieuwaarde).

DigiConsult is een snel groeiend bedrijf dat zich bezig houdt met het optimaliseren van uw documentenstroom.
Zij geloven in Innovatie, Of het nu over een school, een architectenbureau, een voetbalteam, een detailzaak of een horecazaak gaat, in elke businessomgeving begeleiden zij hun klanten in een digitaal tijdperk naar digitale vrijheid.

Woutim is reeds meer dan 40 jaar een professioneel allround bedrijf in alle disciplines op gebied van schilderwerken en totaalinrichting. Woutim realiseert hun projecten ecovriendelijk. Het aanbieden van degelijke en duurzame producten gaat hand in hand met hun eco-verhaal.

Met Build & Food vat je alle activiteiten van de Willy Naessens Group samen. Willy Naessens Build is gespecialiseerd in de bouw van bedrijfsgebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. De specialisatie van Willy Naessens Food is de distributie van voedingswaren en de productie van vleeswaren en bereide maaltijden.

Voor een hypothecaire lening, een overbruggingskrediet, een investeringskrediet of een autolening bent u bij RHK aan het juiste adres. Ze werken samen met bijna alle banken in België en zoeken voor u een lening aan de beste voorwaarden en dit aan de laagste tarieven. RHK staat voor maatwerk in mensentaal en krediet aangepast aan uw wensen en uw budget.

Interieurprojecten zijn de passie van Noordzee-Interieur. Voor zowel particulieren al professionals werken ze een project op maat uit voor wanden, gevelbekleding, maatkasten en keukens. Ze bieden een compleet aanbod van zowel binnen- als buitenafwerking aan onder één dak.

Landschapsaannemer Krinkels is reeds 50 jaar gespecialiseerd in landschapsaanleg- en onderhoud. Dagelijks zetten hun 500 medewerkers zich in voor de inrichting en onderhoud van publieke en private ruimtes. In de Diaz Arena & op het trainingscomplex De Schorre bieden zij de nodige ondersteuning in het onderhoud van onze voetbalterreinen.

Geniet van onze uitgebreide kennis rond tegels.
Onze expertise is bijzonder uitvoerig rond natuursteen en keramische tegels.

Over de jaren heen hebben we al tal van innovatieve projecten met XXL-tegels en XXL-platen uitgevoerd. Boudolf Tegels is telkens klaar om samen met u de uitdaging aan te gaan.

Een (beëdigde) vertaling naar het Duits?

Een opleiding Frans in uw bedrijf?

Bij Verlingua bent u aan het goede adres!

Hét vertaalbureau voor een snelle en correct service!

De digitale assistent voor uw vastgoedbeheer.

Wij leveren unieke producten, diensten, advies en ondersteuning aan syndici, de verzekeringssector en vastgoedbeheerders

WaowDeals, het nieuwe digitaal betalen. Betaal online en offline dankzij hun mobiele app op je smartphone en ontvang bij elke aankoop minstens 2% korting. 

Het toerismebedrijf TUI Belgium, dat al meer dan 50 jaar actief is, groepeert de activiteiten van touroperator TUI en luchtvaartmaatschappij TUI fly. Het bedrijf heeft een netwerk van 102 TUI-reisbureaus in tal van Belgische steden en gemeenten. TUI Belgium stelt zo’n 2600 mensen te werk en maakt deel uit van TUI Group, ‘s werelds grootste reisorganisatie.

WATERSPONSOR

BALSPONSOR

MEDIAPARTNERS

WORD ONZE PARTNER

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL