Netwerken

Word jij het nieuwste lid van
onze Beach Business Club?

Netwerken, business doen en return creëren voor elkaar. Dat is de kern van een langdurige samenwerking met en tussen onze partners. We geven u de voorzet om zakelijk te scoren in een veld met ruim 600 collega-ondernemers uit diverse sectoren. Zet samen een één-tweetje op dat kan leiden tot een doelgerichte actie of een belangrijke ROI.

Het netwerken binnen onze Beach Business Club wordt gefaciliteerd door het organiseren van events doorheen het jaar. Kleine events, zoals ontbijtsessies en lunchmeetings met max. 10 personen, en grotere events, zoals een avondje business speeddaten. Ook tijdens de wedstrijddagen heeft u de kans om heel wat nieuwe mensen te ontmoeten. Onze focus ligt steeds op kwaliteit en persoonlijk contact. U ontmoet de partners, leveranciers en relaties van KVO in een professionele en tegelijk ook heel familiale sfeer.

Wist u trouwens dat onze Beach Business Club ook nog verschillende Businesscorners bevat? We verzamelen bv. al onze bouwgerelateerde bedrijven in de KVO Bouwcorner. Maar er is meer. We beschikken ook over een Horecacorner en een HR-Corner.

ONZE PARTNERS AAN HET WOORD

NEEM CONTACT OP

Aansluiten bij de Beach Business Club?

Wenst u meer informatie?

Ellipse 1geert

Sales Manager

Geert Vergauwe

Aansluiten bij de Beach Business Club?

Wenst u meer informatie?

Ellipse 1geert

SALES MANAGER

Geert Vergauwe

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL