Hospitality, Diner & Seats

Onze formules

Hospitality, seats & diner

Winnen of verliezen, met een VIP-arrangement op KV Oostende scoort u élke thuismatch bij uw zakenrelaties. Want KVO is méér dan voetbal. Lekker eten, netwerken en feestvieren… da’s voetbal ant zèètje!

BUSINESS DINER FORMULES

DINERFORMULE

Beleef samen met uw gasten een onvergetelijke voetbalervaring en combineer uw seat met een heerlijk diner in de VIP Spektakelzaal! Schuif met uw klanten en relaties aan tafel in de prachtige en sfeervolle Spektakelzaal. Hier serveert onze chef u vóór de wedstrijd zijn beste culinaire combinaties. Na het laatste fluitsignaal staat u op de eerste rij om te proeven van de populaire, geanimeerde ‘Derde Helft’ op KVO.

MEER INFO

BUFFETFORMULE

Beleef samen met uw gasten een onvergetelijke voetbalervaring en combineer uw seat met een heerlijk buffet in de VIP Spektakelzaal! Na het laatste fluitsignaal staat u op de eerste rij om te proeven van de populaire, geanimeerde ‘Derde Helft’ op KVO.

MEER INFO

BUFFETFORMULE

Beleef samen met uw gasten een onvergetelijke voetbalervaring en combineer uw seat met een prestigieus buffet én bruisende afterparty! Verwen uw klanten of zakenrelaties met een uitgebreid buffet voor de wedstrijd. Na het laatste fluitsignaal staat u op de eerste rij om te proeven van de populaire, geanimeerde ‘Derde Helft’ op KVO.

MEER INFO
BUSINESS SEATS FORMULES

OUTDOOR BUSINESS SEAT

Beleef met uw gasten een onvergetelijke voetbalervaring op KV Oostende. Proef de echte voetbalsfeer in de Diaz Arena vanuit een comfortabele outdoor VIP-seat met perfect uitzicht over de actie op het veld. Voel de spanning als nooit voorheen!

MEER INFO

INDOOR BUSINESS SEAT

Voor de wedstrijd kan u van de free bar en een eventuele culinaire formule. Nadien neemt u plaats in de indoor seats waar u in de gezellige en warme seats de wedstrijd vol spanning kan beleven. Tijdens de rust is er een koffie- & theebuffet met versnaperingen voorzien. Na het laatste fluitsignaal speelt u de hoofdrol in de populaire, geanimeerde ‘Derde Helft’ in de prachtige Spektakelzaal aan de overkant.

MEER INFO

Wedstrijdsponsoring

ANIMATIESPONSOR

Maak van uw merk, product of bedrijf de motor van alle randanimatie op KV Oostende. Alle B2B-animatie in en rond de hoofdtribune wordt aangekondigd als ‘presented by’ …

MEER INFO

WEDSTRIJDSPONSOR

Breng uw merk, product of bedrijf aan de aftrap bij KV Oostende.

MEER INFO

KAMA PARTYBUS

Onze Kama-spelersbus komt u en uw gezelschap tijdens een thuiswedstrijd ophalen waar ook in België. Een uitstekende entertainer bezorgt u een onvergetelijke busreis met enkele glaasjes bubbels en een KVO-Sing-Along.

MEER INFO

UW CONTACTPERSOON

Ellipse 1geert

Sales Manager

Geert Vergauwe

UW CONTACTPERSOON

Ellipse 1geert

SALES MANAGER

Geert Vergauwe

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL