laderafbeelding

EERSTE TRAININGSDAG ONDER LODEN ZON Gueye (covid) en Jakel (ziek) gaven verstek voor de eerste trainingsdag. MEER LEZEN THIAM OP UITLEENBASIS NAAR NANCY De Senegalese spits wordt verhuurd aan de Franse zusterclub. MEER LEZEN EERSTE OEFENMATCH OP KOEKELARE Onze eerste oefenmatch vindt plaats op 22 juni om 19u in Koekelare en kadert in het 40-jarig bestaan van de club. We zijn dan ook verheugd om mee te delen dat we deze wedstrijd zullen spelen mét supporters. MEER LEZEN WOENSDAG EERSTE TRAININGSDAG En maandag/dinsdag fysieke testen. Bekijk hier welke spelers op de afspraak worden verwacht. MEER LEZEN Andrew Hjulsager Andrew Hjulsager naar KAA Gent KVO bereikte een akkoord met AA Gent over de transfer van Andrew Hjulsager. MEER LEZEN

KALENDER KVO

VOLGENDE WEDSTRIJD

LAATSTE NIEUWS

KVO-UPDATES

MEER NIEUWSUPDATES

LAATSTE NIEUWS

KVO-UPDATES

MEER NIEUWSUPDATES

2021-2022

TICKETS / ABONNEMENT

Jij wil er volgend seizoen toch ook bij zijn in de Diaz Arena? Koop dan nu snel jouw abonnement en wees verzekerd van jouw zitje !

BESTEL NU JE ABONNEMENT

CASHLESS
PAYMENT OP KVO

Een frisse pint en lekkere burger tijdens de match? Met de Waow App betaal je nu volledig digitaal, zonder cash. Koppel je KVO-profiel, laad je krediet op en je bent er helemaal klaar voor!

DOWNLOAD HIER DE WAOW-APP !
NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL