PARTNERSHIP WORD EEN KVO-PARTNER

WAAROM PARTNER WORDEN BIJ KV OOSTENDE?

Sportsponsoring is een ideale aanvulling binnen uw communicatie -en marketingplan. Tijdens ons kennismakingsgesprek luisteren en bepalen we uw doelstellingen van een mogelijke samenwerking met onze club.

 

  • Wat is uw doelpubliek? B2B, B2C of een combi?
  • Ligt uw focus op hospitality, visibiliteit, activatie of toch eerder op het netwerken en creëren van extra sales? Of verkiest u een combi van voorgaande zaken?
  • Wat wil u bereiken met de samenwerking en wat zijn u targets zodat we na een seizoen terug kunnen blikken op een geslaagde samenwerking?

Op basis van deze info werken we een voorstel op maat uit gefocust op het bereiken van uw marketing- en salesdoelstellingen.

BRAND AWARENESS

Is één van uw doelstellingen om naamsbekendheid op te bouwen of te vergroten, dan kan je door een partnership bij KVO best gebruik maken van de visibiliteit die een grote nationale aandacht krijgt. Uiteraard zorgt jouw logo op de shirt of short voor de belangrijkste bron van exposure voor uw merk. Maar ook de boarding, de 3D matten en alle andere opportuniteiten genereren een grote mediawaarde.
Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via [email protected].

HOSPITALITY

Bent u op zoek naar de ideale formule om uw klanten of prospecten een uitzonderlijke beleving te laten meemaken, dan moet u zeker eens kennismaken met de formules die KV Oostende u kan bieden. Het dinner voor de match zorgt voor een persoonlijk contact met uw genodigden, maar meteen ook voor een eerste contact met de andere genodigden. Proef daarna de echte voetbalsfeer vanuit uw comfortabele seat, met perfect uitzicht over de actie op het veld. Nadien geniet u met uw gasten van een onvergetelijke ‘derde helft’ waar netwerken en feesten centraal staan.

Meer informatie? Klik hier

NETWERKEN

Matchday = Networking Day, samen met onze 1500 VIP’s krijgt u iedere match opnieuw de kans om nieuwe contacten te leggen. Netwerking zit in ons DNA. We stellen ons als doel dat uw partnership moet leiden tot onmiddellijk rendement. Tijdens het seizoen worden heel wat events georganiseerd binnen onze Beach Business Club waarop u nieuwe mensen leert kennen. Wij geven u de voorzet om zakelijk te scoren in een veld met ruim 800 collega-ondernemers uit diverse sectoren. Zet samen een één-tweetje op dat kan leiden tot een doelgerichte actie of een belangrijke ROI.

Meer informatie? Klik hier

SPONSOR PACKAGES

Indien u het plaatje compleet wenst te maken, en u wilt scoren op alle vlakken, dan biedt KV Oostende u de sponsorpakketten aan. Door middel van de visibiliteit vergroot u uw naamsbekendheid, dankzij de netwerking en de hospitality leert u nieuwe klanten kennen en indien u partner wordt en uw merk activeert dan vergroot niet enkel uw naamsbekendheid maar krijgt u ook de kans om met professionele ondersteuning de functionaliteit van uw merk bij de juiste doelgroep duidelijk te maken. Of dit gebeurt onder de vorm van een sampling, een Facebookcampagne of een creatieve activatie, scoren doe je hier zeker.

Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via [email protected].

DIRECT SALES

Partners connecteren zit in ons DNA. Dagelijks brengen we partners van KVO rechtstreeks met elkaar in contact. We doen dit heel bewust en met een duidelijk opgesteld plan dat zowel met de korte termijn als de lange termijn doelstellingen rekening houdt. Wij geven een voorzet, die u enkel nog moet afwerken.

Wenst u meer informatie? Neem dan contact met onze sales manager via [email protected].

PARTNER

Ook partner worden bij KV Oostende? Ontdek onze huidige partners en dien uw aanvraag in.

EN MEER!

Neem contact op

UW CONTACTPERSOON

Ellipse 1geert

Sales Manager

Geert Vergauwe

UW CONTACTPERSOON

Ellipse 1geert

SALES MANAGER

Geert Vergauwe

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL