KVO SOCIAL
facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Dit bericht is alleen zichtbaar voor admins.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Backup cache in gebruik.
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
3 weken geleden
KV Oostende

De vervanger van Jack Hendry is de Kaapverdiรซr Steven Fortes (29). Hij komt op huurbasis over van Racing club de Lens en heeft ervaring in de Ligue 1.

Gauthier Ganaye : "Hij heeft ervaring zat en moet in onze jonge kern de leidersrol op zich kunnen nemen. We zijn dan ook tevreden met hem als vervanger van Jack."

๐Ÿ‘‰ bit.ly/3mJfjiG
... Meer BekijkenMinder Bekijken

De vervanger van Jack Hendry is de Kaapverdiรซr Steven Fortes (29). Hij komt op huurbasis over van Racing club de Lens en heeft ervaring in de Ligue 1.

Gauthier Ganaye : Hij heeft ervaring zat en moet in onze jonge kern de leidersrol op zich kunnen nemen. We zijn dan ook tevreden met hem als vervanger van Jack.

๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/3mJfjiG

Comment on Facebook

Faut profiter des bons joueurs tant qu'ils sont là. Personne n'est irremplacable et la nouvelle direction a largement fait ses preuves l'an passé. Former des grands et en retirer les fruits en les vendant, c'est un pari gagnant. Carpe diem. Ko'maan KVO !

Hoelang nog geblesseerd????????? En wat kunnen we vandaag nog verwachten .doelman, L en en R verdegiger

Milan Heddebauw wel nieuwe tank

Steven Fortes bonne chance à toi!!! Tu vas faire le taf!!!๐Ÿคž๐Ÿ’ช

Van mij krijg je alle kansen, maar Jacky Baby vervangen zal niet makkelijk worden. Welkom Steven Fortes!

Nog een geblesseerde. Dacht..jonge spelers. Begrijp er noppes meer van.

29 its against your policy Ganaye..

Iedere speler heeft zijn kwaliteiten, we moeten hem oordelen op basis van zijn prestaties, niet vergelijken met Hendry. Jack kwam hier ook als een onbekende en vertrok zoals een aantal anderen door de grote poort. Zijn vervanger is toch ook geen groentje!

Beter dan hendry zal het niet zijn jammer genoeg wat een topper !!

๐Ÿ–•si fcb. We´n ol ne beteren.

Niets tegen onze nieuwe jongen, welkom. Gauthier doe je werk. 3 verdedigers, 1 keeper, 1 aanvaller voor middernacht. Onmiddellijk inzetbaar ๐Ÿ˜ก

Gehuurd? Waw... wil de data niet mee misschien? Eikels

Bryan Dutoit Sean Vanderwal Jonas Loose

Jason Steyaert Perry de Coninck

KVO , de transitploeg van Belgïe.

Gehuurd !!! Top transfer bestuur ๐Ÿคฆ๐Ÿฝ‍โ™‚๏ธ Welkom ventje. We gaan joen in iedere geval steunen en we hebben ondertss een brede rug voor al die ๐Ÿ”ช steken in al die jaren

Nog een keeper, nog een verdediger vooral nog een keeper aub. Wat miet je anders doen met al die miljoenen dat jak gevangen hebt

Il va faire le job ! C’est un guerrier ! ๐Ÿ˜‰ et retrouve Thierry Ambrose ๐Ÿ’Š๐Ÿ’ช

Oksava

Sierens Geert

Slaapwel

Tis topen..

Schoon is hij toch al ๐Ÿ˜‰

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

Jack Hendry vertrekt met onmiddellijke ingang naar Club Brugge. De Schotse verdediger bereikte een akkoord met de landskampioen en Club betaalt de opstapclausule, waardoor KVO niet anders kon dan hem te laten vertrekken.

Bedankt Jack Hendry !

๐Ÿ‘‰ bit.ly/3gPiHEL
... Meer BekijkenMinder Bekijken

Jack Hendry vertrekt met onmiddellijke ingang naar Club Brugge. De Schotse verdediger bereikte een akkoord met de landskampioen en Club betaalt de opstapclausule, waardoor KVO niet anders kon dan hem te laten vertrekken.

Bedankt Jack Hendry ! 

๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/3gPiHEL

Comment on Facebook

Geen succes alvast. Toch niet bij zo’n ploeg. ๐Ÿคฎ

Halve ploeg van vorig seizoen letterlijk en figuuurlijk leeggezogen ... De succesploeg van afgelopen seizoen volledig onthoofd .... en dan maar denken dat ze het zullen rooien met wat overblijft , zelfs met een paar vluchtig links en rechts aangeworven nieuwe spelers wordt het een aartsmoeilijke opdracht en tegen dat die volledig ingespeeld zullen zijn en aangepast aan het ritme van de Pro League is het schaap wellicht al lang verdronken ! Ik wens ze niettemin en alvast veel moed en inzet toe om er alsnog nog een beetje in te geloven en bij voortduur hard te blijven werken om ons zoals vorig seizoen veel plezier en voetbalgenot te bezorgen . Kop op mannen en zoals het spreekwoord dikwijls zegt ... " moeilijk gaat ook " !!!

En waar blijft zijn vervanger?? โฐ Tik โฐ Tak ๐Ÿ•›๐Ÿ•›๐Ÿ•›

KVO is de supermarkt van het Belgische voetbal! De volledige verdediging is weg! Volgend seizoen verleng ik mijn abonnement niet meer! Kga wel in mijn nabije omgeving naar de supermarkt gaan!

Ja bedankt, mo kl.ten gerard. Wo vinden we nu nog 3 verdedigers en e keeper die onmiddellijk inzetbaar zijn met enig niveau om ons te redden. ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿคฌ

Mo gow zeg wat is dat allemaal bij KVO en dan de Coach let maar op men woorden๐Ÿฅฒ๐Ÿฅฒ๐Ÿฅฒ๐Ÿฅฒ๐Ÿฅฒ๐Ÿฅฒ

Ik wist nie da zoveel oostende supporters iets tegen club hadden

Calm Down.

Waar blijft de vervanger???

ze moeten toch de stewards kunnen betalen๐Ÿคฃ

Fckng brugge ze zn gwn benauwd daze em bn 2 wekn moen tegnkm wa zeggn dn we gan em dn ma kopen zekr

๐Ÿ˜ก๐Ÿคฎ de boeren ton nog ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ

Heeft KVO hier wat aan verdiend ? Heel uiteenlopende bronnen vermelden 4 miljoen euro, 7 miljoen euro en zèlfs 10 miljoen euro Hopelijk dat laatste, zodat we ook nog wat bij kunnen kopen !๐Ÿ˜›๐Ÿผ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฌโšฝ๏ธ

Transferperiode is gewoon een absoluut drama voor ons. Zeg nu zelf: alle sleutelspelers van vorig seizoen zijn vertrokken. Slechts de helft werd vervangen. We hebben te weinig Belgen, geen reservedoelman en de kleinste kern van 1a (22 spelers waarvan er 2 voor lange tijd out zijn). Als klap op de vuurpijl verkoopt men op 31/08 onze laatste sterkhouder om hem vervolgens te vervangen door een geblesseerde speler die we huren (!) voor 1 seizoen. Alsof dit alles nog niet erg genoeg is laten jullie Hendry dan nog vertrekken naar die boeren. Geen mes maar een speer in mijn hart! Shame on you KVO! ๐Ÿ‘Ž

Mss kan je ook content zijn voor die gast he, het was al heel snel duidelijk dat KVO een springplank was voor hem. Er is een tijd geweest dat er spelers kwamen naar KVO die Fin de carrière waren, wel nu spelen jonge gasten zich in de kijker en zijn ze gewild bij veel ploegen, mooi toch? Als je denkt dat bij de moderne voetballer het embleem nog telt tja ... das verleden tijd ... maar mss eens vanuit Jack's situatie bekijken, meer geld ? Wss wel, maar CL kunnen spelen, ik ben er nog altijd van overtuigd dat een sportman het hoogste niveau wil spelen en dat kan je hem niet kwalijk nemen toch ??? En niet naar Brugge, zeker niet naar Brugge.... ik denk dat er hier veel vergeten dat in het verleden veel supporters van KVO content waren dat Brugge supporters samen met KVO supporters in de tribune stonden... 3de , 2de en 1ste als ik me niet vergis en when the shit hitted the fan stonden ze daar ... KVO heeft een goeie staff en ze zullen KVO dit jaar ook naar hun hoogste niveau brengen, en er is nog een transfer window ... achter je ploeg staan is het allerbelangrijkste want de 12de man is ook een belangrijke speler. En nee ik heb geen FCB tattoo ๐Ÿ˜‰, just sayin.

Zal hem missen hoor maar ja gaat voor het geld naar die boeren

Wat dat er ook overblijft van ons ploegje, er is maar één aan de kust en da’s KVO ๐Ÿ‘Š๐Ÿป

Nu nog darpino ook weg en tis in de chacoche .juist gelezen dat ze als vervanger een gekwetste met een spierblessure fransman van 29 op het oog hebben

Jammer héél jammer .

Veel succes Jack, het is je gegund. Een ferme aderlating voor ons

William Beauchamp encore un renfort à Bruges ๐Ÿ˜“

Hij mocht weg, hij verdient dat, maar toch niet naar Brugge… aub zeg ๐Ÿ™„

Spijtig voor ons!!!

tja,maar de laatste matchen zat er niet veel pit meer in,hopelijk voor hem zal hij veel kunnen spelen,wat ik ten sterkste betwijfel

Bram Carrewyn tis toopn datn scoort in ze eerste match ๐Ÿคฃ๐Ÿ’™๐Ÿ–ค

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

SPAAR BIJ ALBERT HEIJN OOSTENDE VOOR EEN GRATIS DUOTICKET

ALBERT HEIJN OOSTENDE lanceert een leuke actie waarbij je als klant kan sparen voor een gratis duoticket voor een thuiswedstrijd van KVO !

Per aankoopschijf van โ‚ฌ10 krijg je 1 stempel op een spaarkaart. Als je spaarkaart van โ‚ฌ200 vol is, kan je deze inwisselen in de winkel voor een voucher voor een gratis duoticket. De spaaractie loopt van maandag 30/8 t.e.m. zondag 12/9 in Albert Heijn Oostende.

๐Ÿ‘‰ bit.ly/3zzP15X
... Meer BekijkenMinder Bekijken

SPAAR BIJ ALBERT HEIJN OOSTENDE VOOR EEN GRATIS DUOTICKET

Albert Heijn Oostende lanceert een leuke actie waarbij je als klant kan sparen voor een gratis duoticket voor een thuiswedstrijd van KVO ! 

Per aankoopschijf van โ‚ฌ10 krijg je 1 stempel op een spaarkaart. Als je spaarkaart van โ‚ฌ200 vol is, kan je deze inwisselen in de winkel voor een voucher voor een gratis duoticket. De spaaractie loopt van maandag 30/8 t.e.m. zondag 12/9 in Albert Heijn Oostende.

๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/3zzP15X

Comment on Facebook

Tis eigenlijk triestig dat je al jaar en dag op dit soort manieren moet proberen je tribunes wa gevuld te krijgen

Veel mensen kunnen niet voor zo'n bedrag boodschappen doen . Op 14 dagen niet haalbaar voor veel mensen . Vandaag geweest geen stempels niks gekregen zelfs geen spaarkaart .

Leuk ... maar in 14 dagen tijd voor 200€ aankopen in AH?!? ๐Ÿ‘€ (ticket kopen is goedkoper ๐Ÿ˜…)

Daar ben ik niets mee. Ik heb een abonnement.

kan je ook sparen voor een verdediger?

Krijg je ook een stempel bij aankoop van een fles champagne?

Actie is idd beetje kort vind ik

Gisteren geweest , niets ontvangen

Maandag geweest geen stempels en geen spaarkaart

๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ

View more comments

3 weken geleden
Steve Lagae

Jack Hendry naar Club Brugge. KV Oostende is de supermarkt van het Belgische voetbal! Volgend seizoen verleng ik mijn abonnement niet meer.
Als ik naar een supermarkt wil gaan, dan doe ik het wel in mijn nabije omgeving!
... Meer BekijkenMinder Bekijken

3 weken geleden
KV Oostende

Noteer deze data alvast in jullie agenda's !
En, geen zondagavondvoetbal ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›
... Meer BekijkenMinder Bekijken

Noteer deze data alvast in jullie agendas ! 
En, geen zondagavondvoetbal ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›

Comment on Facebook

Met welke ploeg gaan ze spelen met de beloften misschien?

Up

Kurt Vileyn ๐Ÿ™Œโค

Simon Verdegem ken nog massa’s gratis tickets hé moat, aje e matchke wilt mee goan , das de kalander. Tzien goei uren!

Mortier Christof

Maarten Ghysel

Swanny Thierry

An Braet schrief mor op hee ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

"Ik vroeg m'n spelers of ze in een Lada of een Mercedes wilden rijden. De honger leek me echter niet groot genoeg om kans te maken op die Mercedes." - Alexander Blessin

Volledige reactie op ons YT-kanaal ๐Ÿ‘‡
www.youtube.com/watch?v=CeitotcMo58
... Meer BekijkenMinder Bekijken

Comment on Facebook

Tja, een gebrek aan kwaliteit vooraan, en sinds het vertrek van Theate nu ook achteraan. We zijn een Lada die probeert een Mercedes te zijn. Best de volgende thuismatch winnen tegen Beerschot, of het wordt de rest van het seizoen boksen tegen de degradatie.

Tja. Wie heeft die Lada opgesteld? Terwijl er een Mercedes op de bank zat … ๐Ÿคท๐Ÿผ‍โ™‚๏ธ

Gaan jullie Hendry nu nog naar Brugge laten gaan ?

De mensen in het bestuur gaan wel met mercedessen rijden na het verkoop van onze spelers .. terwijl wij als supporters naar een ploeg met lada's mogen kijken. Ze gingen met het geld van uitgaande transfers herinvesteren in kvo ... ik zie veel geld gespendeerd voor nancy ... en amper iets voor kvo ... krijgen wij enkel wat wisselgeld voor nieuwe spelers ... Waar gaat het gled van bataille , hjulsager , hendry en theate naartoe ? Zet de trouwe supporters maar flink in de zak met uw loze beloftes. We hadden iets om op te bouwen .. maar neen ... geld hebben ze nodig om hun volgende club te kopen zeker .. mss nog wat spelers voor esjberg of den bosch ?

KV Oostende Reserve vs Union Saint-Gilloise Reserve ๐Ÿ“บ๐ŸŽฅ : BEKIJK LIVE ON Tickets beschikbaar : astnetwork.online/soccer.php : All Access is compatibel met deze apparaten: telefoons, tablets, Android, ios, mac os x, windows. Videoherhaling beschikbaar nadat het spel is afgelopen. Dank U.

KV Oostende Reserve vs Union Saint-Gilloise Reserve MATCH DAY : WATCH DIRECT ON THE LIVE AVAILABLE spectrum-sportslive.site/soccer.php

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

"Met 12 op 18 de interlandbreak ingaan, was mooi geweest, maar goed, 9 punten is zeker ook niet slecht. Maar ja, het is wel een gemiste kans, zeker als je volgende wedstrijd op Club Brugge is."

Volledige reacties op ons Youtube-kanaal ๐Ÿ‘‰ www.youtube.com/watch?v=BiK1B6vnLZw
... Meer BekijkenMinder Bekijken

Comment on Facebook

Wat mij veel plezier doet is om Brecht, ook nog dit seizoen als KVO speler, daar te zien zitten. En zijn altijd heldere, rechtuit, no nonsense analyses te horen. Tot na de interland break! Het kan altijd beter... ook slechter... maar idd, plaats en 9p, waar we nu aansprak op mogen maken. ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›

KV Oostende Reserve vs Union Saint-Gilloise Reserve MATCH DAY : WATCH DIRECT ON THE LIVE AVAILABLE spectrum-sportslive.site/soccer.php

3 weken geleden
Flup Denys

14 jaar KV Oostende geschiedenis in 1 beeld... (2008-2021)
Xavier, Jรฉrรฉmy, Baptiste, Sebastien en Kevin.
Verenigd in hun vriendschap en respect voor uze betreurde Franck. ๐Ÿ™โค๐Ÿ™
#Eresalut #Maestro #KVOZWA
zondag 29-08-2021 ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›
... Meer BekijkenMinder Bekijken

14 jaar KV Oostende  geschiedenis in 1 beeld... (2008-2021)
Xavier, Jรฉrรฉmy, Baptiste, Sebastien en Kevin.
Verenigd in hun vriendschap en respect voor uze betreurde Franck. ๐Ÿ™โค๐Ÿ™
#Eresalut #Maestro #KVOZWA 
zondag 29-08-2021 ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›
3 weken geleden
KV Oostende

Bedankt Arthur Theate, namens heel KV Oostende en de Kustboys KV Oostende !
Veel succes bij Bologna Fc 1909 !
... Meer BekijkenMinder Bekijken

Bedankt Arthur Theate, namens heel KV Oostende en de Kustboys KV Oostende ! 
Veel succes bij Bologna Fc 1909 !

Comment on Facebook

Veel succes Arthur je zult echt gemist worden op en bij kvo ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›

Veel succes je wordt alvast zeer gemist bij KVO

Hebben het al goed gevoeld dat ie weg is. Spijtig

Top ๐Ÿ‘โค๏ธ๐Ÿ˜˜

Veel succes

Veel succes Arthur je zal gemist worden bij KVO ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›

Naam waardig !

Veel succes Arthur

KV Oostende Reserve vs Union Saint-Gilloise Reserve MATCH DAY : WATCH DIRECT ON THE LIVE AVAILABLE spectrum-sportslive.site/soccer.php

Union St-Gilloise U21 VS. KV Oostende U21 LIVE ON : vvip.livestreamingsports.online/soccer.php

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

... Meer BekijkenMinder Bekijken

Comment on Facebook

Patje Ozzy eerbetoon aan Frank Berrier, gisteren avond om 20:58 vlak voor begin van de Match!

KV Oostende Reserve vs Union Saint-Gilloise Reserve MATCH DAY : WATCH DIRECT ON THE LIVE AVAILABLE spectrum-sportslive.site/soccer.php

3 weken geleden
KV Oostende

De statistieken: 22 schoten en 11 hoekschoppen, maar helaas geen goals. En dat tegen een efficiรซnt Zulte Waregem met als exponent Jelle Vossen.Nu een weekje 'rust', erna op naar de derby tegen Club ! Wie weet al met uitsupporters ... ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’› ... Meer BekijkenMinder Bekijken

De statistieken: 22 schoten en 11 hoekschoppen, maar helaas geen goals. En dat tegen een efficiรซnt Zulte Waregem met als exponent Jelle Vossen.Nu een weekje rust, erna op naar de derby tegen Club ! Wie weet al met uitsupporters ... ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’›

Comment on Facebook

Gueye werkt mss hard, maar een scorende spits is het niet… de helft van zijn goals van vorig seizoen waren strafschoppen he… tja…

Dat wil aantonen dat we een scorende spits nodig hebben ๐Ÿ˜…

2 matchen 0 goals, tijd om de andere spitsen eens een basisplaats te geven.

Eerste verplaatsing net naar daar. Met hun vuile zitjes en sanitair blok. Je wordt er behandeld als honden. Schande voor de ‘grootste’ ploeg van België. Maar hopelijk terug een goeie match en hopen op een resultaat ๐Ÿ‘Š๐Ÿผ

Volgens statistieken alles beter behalve schoten op doel. Erg,heel erg,slechts 3 binnen het kader.

Pijnlijke statistiek ๐Ÿฅบ๐Ÿคท๐Ÿผ‍โ™‚๏ธ

We hadden de bal en meer passing maar we deden er te weinig mee zo kunde niet winnen of scoren

KV Oostende Reserve vs Union Saint-Gilloise Reserve MATCH DAY : WATCH DIRECT ON THE LIVE AVAILABLE spectrum-sportslive.site/soccer.php

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

Het kon er mooier hebben uitgezien maar kom, 9 punten is ook niet slecht, toch? ๐Ÿ˜‰ ... Meer BekijkenMinder Bekijken

Het kon er mooier hebben uitgezien maar kom, 9 punten is ook niet slecht, toch? ๐Ÿ˜‰

Comment on Facebook

3 op 9 in eigen huis is een onvoldoende; 6 op 9 buitenshuis daarentegen is heel goed voor KVO.

Vele Slechte passen onverzorgd, Zwakke verdediging Afwerking .......kon veel beter

superzwakke aanvalslinie

Als we zo blijven denken, gaan we er ook niet geraken ! Komaan, op naar de volgende match voor de 3 punten !

Niet te snel tevreden zijn….

Tegen FC Brugge ??????

KV Oostende Reserve vs Union Saint-Gilloise Reserve MATCH DAY : WATCH DIRECT ON THE LIVE AVAILABLE spectrum-sportslive.site/soccer.php

Bij thuismatchen mag men niet te veel of geen punten laten liggen!! Zeker 3 open kansen onbenut gelaten dit wordt afgestraft.

Zolang dat ze voor Anderlecht staan ben ik kontent ๐Ÿฅฑ๐Ÿฅฑ๐Ÿฅฑ

Inderdaad niet slecht. We winnen eens onverwachts een match en verliezer er eens een dat we altijd moeten winnen. Zolang ik inzet en veel wil zie op het veld en we een relatief rustig seizoen spelen, ben ik een tevreden supporter ๐Ÿคช

Tegen Zulte Waregem mag je thuis nooit verliezen!!

Pffffff ๐Ÿ™„

Het kan beter

En Brugge gewonnen???????

Nie slecht het komt wel goed met hoogten en laagten we blijven โค๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’›

Na 4 speeldagen was 9 punten mooi, en zeker na de matchen tegen Genk en Gent. Na 6 matchen ziet het er echter net iets minder mooi uit.

Ah oui, on est à la Côte, vous êtes tous des Crabes. ๐Ÿคฃ

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

Een efficiรซnt Zulte Waregem pakt de 3 punten mee naar huis ... Meer BekijkenMinder Bekijken

Een efficiรซnt Zulte Waregem pakt de 3 punten mee naar huis

Comment on Facebook

9 op 18 wakker worden jongens, lets go grtz Gino

Heel jammer konden goeie zaak gedaan hebben in de stand kansen niet afwerken en 2 doelpunten tegen die te vermijden waren en ref die ook zwak was En dat ik elke week verwacht na wat er al gezecht is geweest de voorbije dagen maar wel de waarheid is pff refs var bende muppets en voetbalbond trekt ook op een bende amateurs vb competitie hier weet je mo de speeldagen paar weken ver wa voor zeverie is da voor tv pff das enkel in belgie zo bende sukkels mo swat tis kvo da telt niet die muppets Nu 2 weken tijd om er dan in te vliegen tegen club Brugge met een puntendeling ben ik al content 1-1 ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›๐Ÿ‘Š

Kansen genoeg..., sterk begin tweede helft gezien. Ons daar aan optrekken!๐Ÿ€๐Ÿคž Komaan KV-tje ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›

We zijn niet tot scoren gekomen! We hebben meerdere kansen gekregen. Een 20-tal zeker en sommigen er van snel op de counter. Wanneer de ploeg alles geeft, kansen krijgt en continu op de helft van de tegenstander speelt, dan is een mens al blij. Die goals komen wel denk ik dan. Ik ben iemand met veel geduld maar heb toch met een wrang gevoel het stadium verlaten.

Te veel persoonlijk van de spits. Liever voetballen in plaats van mekkeren tegen ploegmaats en scheidsrechter. Wisselt de doelmannen en we hebben een gans ander resultaat. Hoelang blijft de KVO leiding nog blind voor het nijpend tekort aan kwaliteit tussen de palen !!!

Veel balbezit maar blijkbaar was de goal iets te klein om te scoren!๐Ÿ˜œ

3 op 9 (doelpuntensaldo: 1-5) thuis is inderdaad te weinig. Verschil in efficiëntie was vandaag het grote verschil tussen beide ploegen. KVO pakt ook opnieuw 5 (!) gele kaarten. De schorsingen zullen de ploeg binnenkort serieus parten beginnen spelen en KVO heeft al de kleinste kern van 1A. Nu op het slechtst mogelijke moment naar Brugge ...

Simpel, Oostende niet goed genoeg. Zulte was slecht, gewoon slecht! Het feit dat Zulte zo slecht was, verdiend Oostende mss wel een punt(je), maar zeker niet meer dan dat! Weggesmeten geld mijn 30€ voor dees vertoning van beide "ploegen" ๐Ÿ˜ก

Dury maakt van gano en vossen terug veel gegeerde spitsen

Veel goede wil gezien, de nodige kansen maar afwerken dat was gisteren wat anders. Amper een bal tussen de palen .... je kan a.tijd kritiek hebben op de ref maar dat helpt niet doelpunten maakt hij niet !

Waar is de pressing van verleden seizoen

Ik vond kv beter. Punt.

Match die je nooit mag verliezen gezien het verloop van de match. Eerste helft verdien je minstens een gelijkspel. De tweede helft komt Zulte Qua slechts een paar keer over de helft maar scoren aan 90%. Duidelijk is scoren ons probleem als je 20 kansen krijgt tov 0 doelpunten.

Goed seizoensbegin maakt ons blind voor de vele gebreken. Werk aan de winkel.

Hopelijk kunnen we terug wat doelpunten maken. Inzet in overvloed, maar Jammergenoeg geen goal. Volgende keer beter!

Nawa ooh always cutting games

Waren alle 2 zwak zeg het zo maar

Ppppfffff waardeloos maar ook echt waardeloos.

En gans de week gak da meesleuren op m’n werk

Gaan we nu heel het seizoen klagen en zagen bij elke beslissing van de ref? Misschien moeten we eerst zelf eens beter spelen te beginnen tegen Club.

We schieten onszelf voor de 2e thuismatch in de voet met een tegengoal binnen 5 minuten en dan ganse match achter de feiten lopen ...

Ja wie gaat die doelpunten maken voor kvo???

Gepikt..... Maar tja

Da noem je nie efficiënt da noem je vuil ๐Ÿ˜’

Tegen Zulte altijd moeilijk, maar teveel kwaliteit weg, word moeilijk jaar....

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

De bezoekers leiden na een vroeg doelpunt van Jelle Vossen. Veel kansen langs beide zijden in deze open wedstrijd. ... Meer BekijkenMinder Bekijken

De bezoekers leiden na een vroeg doelpunt van Jelle Vossen. Veel kansen langs beide zijden in deze open wedstrijd.

Comment on Facebook

Waardeloos echt waar. Bagger

yo esperando que estos muertos ganen

Ik mis momenteel de "grinta" die ze de andere wedstrijden toonden !!! C'mon kustboy's, ga ervoor de 2de helft ๐Ÿ’ช๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›๐Ÿ’ช

this team is very weak

Oostende need some real players

Geuye alsjeblieft doe iets. Je bakt echt opnieuw niks van. Die scheid is ook niet alles. Pppffff. Spel is echt niet al te best. Verdediging pppf

En fuck die geuye is geen bal waard echt

Foolish team

Goal berrier๐Ÿค”

Kvozwak vandaag

Zwart Beest Zulte ๐Ÿ˜ž

YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU

0:2 zu Hause verlieren!!! Fick dich!!! Mutterficker!!! Verdammter Idiot!!! Kein Gehirn!!! Fahr zur Hölle!!! Sohn der Kurtisane!!!

YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU YOU SUCK FUCK YOU

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

... Meer BekijkenMinder Bekijken

Comment on Facebook

Merci Arthur merci!!!

C’mon kv

Wat is jullie stand?

Merci Arthur ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›

Merci Arthur ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’›

Bonne route Arthur ! Continue comme ça !๐Ÿ‘๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ช

Topper Voor altijd in ons hart Arthur!

Veel succes

Mike Debusschere ๐Ÿค๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›

Veel succes in ITALIË ARTHUR THEATE

Impressionnant๐Ÿ˜

Ja jammer dat hij ook weggaat

Ik heb me geamuseerd in de Diaz arena

Cmon kvโค๏ธโค๏ธ

Arthur we zullen je missen๐Ÿ˜ญ

Slechte ref

Dank u Teathe

Dien zullen we missen

๐Ÿ’š๐Ÿ’–๐Ÿ’›๐Ÿ˜ข๐Ÿค๐Ÿ’ช

Daar is die

Go KVO go KVO

Go kvo go kvo

๐Ÿ’›๐Ÿ’šโค๏ธโœŒ๏ธ๐Ÿ’ช

All the best!

Go go kvo โšฝ๏ธ

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

Deze elf komen straks aan de aftrap. Komaan KV !!! ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’› ... Meer BekijkenMinder Bekijken

Deze elf komen straks aan de aftrap. Komaan KV !!! ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’›

Comment on Facebook

Succes jongens

Veel succes en dikke duim voor jullie allemaal

Good luck guys

Succes KVO

Oei ! Wien goat er de goals maken ?!?

Komt in orde voor KVO

Wat een slechte opstelling was dat.

Zucht

๐Ÿ€๐Ÿ’ช๐Ÿป

Waar s die nieuwe middenvelder?

Good luck KVO

KV Oostende ๐Ÿ†š SV Zulte Waregem ๐ŸŽฅ : t.co/HG5U2J10L8

๐Ÿ”ตโšช๏ธ ๐— ๐—”๐—ง๐—–๐—›๐——๐—”๐—ฌ ๐Ÿ”ตโšช๏ธ Oostende ๐Ÿ†š๏ธ Waregem ๐–๐€๐“๐‚๐‡ ๐•ƒ๐•€๐•๐”ผ STREAMING ๐Ÿ‘‡ lovebirds.direct-4k.com/soccer.php

KV Oostende VS SV Zulte Waregem live streaming ๐Ÿ‘‰ bit.ly/3jrldD6

Oostende VS. ZW LIVE ON : worldtv.beinsport.my.id/soccer.php

KV Oostende vs SV Zulte Waregem Belgium || Pro League ๐Ÿ”ด[๐Ÿ…ป๐Ÿ…ธ๐Ÿ†…๐Ÿ…ด] โ–ถ tv-sports.cjr-live.com/soccer.php

Oostende VS. ZW LIVE ON : championstv.beinsport.my.id/soccer.php

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

Iemand zin in Vorte Pasta? ๐Ÿ˜† ... Meer BekijkenMinder Bekijken

Comment on Facebook

KV Oostende vs SV Zulte Waregem Live today๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ป๐Ÿ“บ show-sports.site/soccer.php

Mo how ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Moa de spagetti was super lekker

Love it Forza KVO

Glenn Leenknegt

"Mo nie voen den arbiter".

Vo Mien een hamburger

Eddy Lycke ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’›

Trots op onze rots in de Oostendse branding, als mijn gezondheid het opnieuw toelaat...I come back !!

๐Ÿคฆ๐Ÿผ‍โ™€๏ธ

KV Oostende ๐Ÿ†š SV Zulte Waregem ๐ŸŽฅ : t.co/HG5U2J10L8

KV Oostende vs SV Zulte Waregem Belgium || Pro League ๐Ÿ”ด[๐Ÿ…ป๐Ÿ…ธ๐Ÿ†…๐Ÿ…ด] โ–ถ tv-sports.cjr-live.com/soccer.php This channel stands only for you sports lovers ๐Ÿšจstay home, and enforce health protocols

โšฝ Live match โšฝ KV Oostende ๐Ÿ†š SV Zulte Waregem streaming : test.rubuhtv.com/soccer.php

โฐ Live Today โฐ KV Oostende ๐Ÿ†š SV Zulte Wลซaregem Belgium || Pro League ๐ŸŽฅ Livestream โ–ถ๏ธ sports.cjr-live.com/soccer.php?live=Belgium%20Pro%20League ๐Ÿšจ Enjoy For Watching ๐Ÿšจ

Oostende VS. ZW LIVE ON : championstv.beinsport.my.id/soccer.php

View more comments

3 weken geleden
Skysportsarena

KV Oostende vs SV Zulte Waregem
๐Ÿ“… Today, August 29, 2021 ๐Ÿ•’ 14:00
Live ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“บ๐Ÿ’ป๐Ÿ‘‰ : tinyurl.com/bigshowFootballLeague
๐Ÿ† Belgium, Pro League
๐Ÿ‘ Please Like And Share, Thank You
SV Zulte Waregem - ESSEVEESV Zulte Waregem FansSV Zulte Waregem PrimeurSv zulte waregem esseveeKV OostendeKustboys KV Oostende
... Meer BekijkenMinder Bekijken

KV Oostende vs SV Zulte Waregem
๐Ÿ“… Today, August 29, 2021 ๐Ÿ•’ 14:00
Live ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“บ๐Ÿ’ป๐Ÿ‘‰ : https://tinyurl.com/bigshowFootballLeague
๐Ÿ† Belgium, Pro League
๐Ÿ‘ Please Like And Share, Thank You
SV Zulte Waregem - ESSEVEESV Zulte Waregem FansSV Zulte Waregem PrimeurSv zulte waregem esseveeKV OostendeKustboys KV Oostende
3 weken geleden
Flup Denys

KV Oostende mix voor vanavond...
#retroshirt en sjaal met handtekening van uze afscheidnemende KV Oos en KV Oo , boezemvriend van uze Maestro Franck, dit samen in uze Kleine Generaal zijn herdenkingsmatch.

Arthur en Kevin, jullie voetballeven volgt nu een ander pad. We wensen jullie alle succes, en zullen jullie, samen met Franck, voor altijd in uus KVO โค meedragen.
#forever ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ’šโค๐Ÿ’› #KVOZWA
... Meer BekijkenMinder Bekijken

KV Oostende mix voor vanavond...
#retroshirt en sjaal met handtekening van uze afscheidnemende Arthur  en Kevin ,   boezemvriend van uze Maestro Franck, dit samen in uze Kleine Generaal zijn  herdenkingsmatch.

Arthur en Kevin, jullie voetballeven volgt nu een ander pad. We wensen jullie alle succes, en zullen jullie, samen met Franck, voor altijd in uus KVO โค meedragen.
#forever ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ’šโค๐Ÿ’› #KVOZWA
3 weken geleden
Wesley Derynck

Nog niet lang geleden was de toekomst van de club hoogst onzeker.
Zo onzeker, dat we als supporters zelfs een bedrag probeerden bijeen te verzamelen in een moedige poging om de club te redden.

In het licht van de voetbaleconomie was dit een warme, maar natuurlijk ook naรฏeve actie.
Een overname was de enige mogelijkheid om het voorbestaan van KV Oostende te verzekeren.

Nu ziet de toekomst van KV Oostende er wel positief uit. Het heeft er alle schijn van dat er een financieel doordacht beleid wordt gevoerd.
Er wordt over alle aspecten van de club nagedacht, alles wordt gewogen en gewikt. Het lijkt erop dat de club enorm is geprofessionaliseerd.

Als supporter is het wennen aan deze zakelijker aanpak, zoals bij het transferbeleid en de tegemoetkomingen aan supporters.
Door de woelige wateren waar KV Oostende zich vroeger in bevond, besef ik wel ten volle dat dit de weg is naar een gezonde club.

Helaas is er met het zakelijke ook een hardheid in de club geslopen, waar ik het wel enorm moeilijk mee heb.
Zo durfde ik me uit angst voor een ontgoocheling bijna niet aan de serie Kustboys te wagen, wat toch promotiemateriaal voor de club zou moeten zijn.
Toen ik toch probeerde te kijken, stelde ik vast dat het, zoals gevreesd, ook vol zat met uitlatingen zonder respect voor tegenstanders en wedstrijdleiding.

Het aanklagen van de mistoestanden in het Belgische voetbal kan constructiever dan het in het wild om zich heen schoppen, zoals tijdens de voorbije week.
Ongeacht of er sprake was van buitenspel waren de officieuze en officiรซle reacties na de wedstrijd in Luik compleet buiten proportie.

Het warme gevoel dat KVO omringde heeft de laatste jaren plaatsgemaakt voor een harde en steeds meer agressieve sfeer, naast het veld welteverstaan.
Ik heb steeds veel plezier beleefd als supporter van KV Oostende, in goede en slechte tijden voelde ik me steeds verbonden.
Daarom doet het me pijn te moeten vaststellen dat ik de laatste tijd volledig ben van vervreemd van deze club.
Terwijl de ploeg het fantastisch doet op het veld, erger ik me meer dan gezond voor me is aan het gebrek aan sportiviteit naast het veld.

Hoewel ik mijn passie ben verloren, wens ik jullie sportief succes toe.
... Meer BekijkenMinder Bekijken

3 weken geleden
KV Oostende

Wat is er vanavond te doen vรณรณr #KVOZWA?

๐Ÿ’š 19u - 20u: V(o)ARte Pasta & Happy Hour Maes Pils
โค๏ธ 20u50: Arthur Theate neemt op het veld afscheid van de fans
๐Ÿ’› 20u58: Hommage Franck Berrier

โ„น๏ธ De fanshop opent om 19u voor wie zijn of haar abonnement nog niet ophaalde.
... Meer BekijkenMinder Bekijken

Wat is er vanavond te doen vรณรณr #KVOZWA?  

๐Ÿ’š 19u - 20u: V(o)ARte Pasta & Happy Hour Maes Pils
โค๏ธ 20u50: Arthur Theate neemt op het veld afscheid van de fans 
๐Ÿ’› 20u58: Hommage Franck Berrier

โ„น๏ธ De fanshop opent om 19u voor wie zijn of haar abonnement nog niet ophaalde.

Comment on Facebook

Zou het bondsparket en het referee department hier ook mee lezen ? Eventueel met een 3D bril op ๐Ÿฅธ

♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ

weakest team ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก

Come kv Oostende you can't just lose watching ....it's 10 mins remaing

KV Oostende vs SV Zulte Waregem Belgium || Pro League ๐Ÿ”ด[๐Ÿ…ป๐Ÿ…ธ๐Ÿ†…๐Ÿ…ด] โ–ถ tv-sports.cjr-live.com/soccer.php This channel stands only for you sports lovers ๐Ÿšจstay home, and enforce health protocols DON'T FORGET Save and use this link in every match,Thank You..

โค๏ธโค๏ธ

Tis mor 1 aan de zeeee..โค

Che squadra di merda

โฐ Live Today โฐ KV Oostende ๐Ÿ†š SV Zulte Wลซaregem Belgium || Pro League ๐ŸŽฅ Livestream โ–ถ๏ธ sports.cjr-live.com/soccer.php?live=Belgium%20Pro%20League ๐Ÿšจ Enjoy For Watching ๐Ÿšจ

KV Oostende vs SV Zulte Waregem Live today๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ป๐Ÿ“บ show-sports.site/soccer.php

Oostende VS. ZW LIVE ON : championstv.beinsport.my.id/soccer.php

View more comments

3 weken geleden
KVO Se'Academy

Gisteren was er jeugddag bij ons partnerclub KSV Bredene. Onze provinciale ploegen gingen er op bezoek om een wedstrijd te spelen. Ze kregen support van niemand minder dan Gueye en Ndicka van het eerste elftal. Decathlon Oostende KV Oostende KSV Bredene ... Meer BekijkenMinder Bekijken

Gisteren was er jeugddag bij ons partnerclub KSV Bredene. Onze provinciale ploegen gingen er op bezoek om een wedstrijd te spelen. Ze kregen support van niemand minder dan Gueye en Ndicka van het eerste elftal. Decathlon Oostende KV Oostende KSV Bredene
3 weken geleden
KV Oostende

Match Day ! Wat wordt het vanavond in KVO - Zulte Waregem? ... Meer BekijkenMinder Bekijken

Match Day ! Wat wordt het vanavond in KVO - Zulte Waregem?

Comment on Facebook

4-0 cmon kvo mooi eerbetoon aan Franck en mooi afscheid van Arthur ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›

Laat ons hopen op een droge 2-0 #proudtobeakustboy #kvo40joar ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’›

Ik heb geen abonnement, is het mogelijk om toch de match bij te wonen

6-1

5-3

2-1๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›

We duimen voor winst.

We zullen de 3 punten pakken Ik zal helaas niet in het stadion zijn omdat ik nog op de covid safe app niet naar evenementen mag ik zit aan 12 dagen en je moeten 14 dagen gevaccineerd zijn Ik zal de wedstrijd thuis moeten volgen

KV Oostende vs SV Zulte Waregem Live today๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ป๐Ÿ“บ show-sports.site/soccer.php

In memory of

Succes โค๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’›

2 a 1

3-2

Veel succes kvo

3-0

2_0

Met die dictatoriale en willekeurige arbitrage wordt het verdomd moeilijk om een prono te maken hé. Voor mijn gevoel is dit een match die we gaan winnen, maar 't is afwachten wat die arbiterklojo's weer gaan forceren.

2-1

2_1

4 - 1 ...jammer genoeg maken we een own goal

Success Oostend ๐Ÿ˜๐Ÿป

c'mon kustboys KVO hou de 3 punten thuis deze avond

4-2

Hopelijk opnieuw een mooie match!! ๐ŸŸข๐Ÿ”ด๐ŸŸก

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

Arthur Theate zit niet meer in de selectie zondag maar hij zal wel aanwezig zijn om afscheid te nemen van de fans.

"We hebben intensief samen gewerkt het voorbije jaar en hij verdient deze stap."

Selectie en voorbeschouwing ๐Ÿ‘‰ kvo.be/selectie-en-voorbeschouwing-kvo-zulte-waregem/
... Meer BekijkenMinder Bekijken

Comment on Facebook

๐Ÿ˜ฅ

Beste coach Vd competitie

3 weken geleden
Alain Allegaert

Ik tracht on-line aan een ticket te geraken voor morgen maar er is blijkbaar een firewall opgetrokken en onmogelijkheid om aan te kopen....nog iemand dit probleem?
๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™ƒ
... Meer BekijkenMinder Bekijken

3 weken geleden
KV Oostende

Verstevigen we morgen onze plek in het klassement? Wat verwacht jij van KVO - Zulte Waregem? ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›

We raden aan om morgen tijdig naar het stadion af te zakken om wachttijden te vermijden.
Het zal ook de moeite lonen want vanaf 19u gratis 'vorte' pasta en Happy Hour Maes Pils !
... Meer BekijkenMinder Bekijken

Verstevigen we morgen onze plek in het klassement? Wat verwacht jij van KVO - Zulte Waregem? ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›

We raden aan om morgen tijdig naar het stadion af te zakken om wachttijden te vermijden. 
Het zal ook de moeite lonen want vanaf 19u gratis vorte pasta en Happy Hour Maes Pils !

Comment on Facebook

Je vous souhaite le meilleur vous avez été extraordinaire avec mon petit fils Arthur Theate ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

4-0

is dat aan alle standen happy hour en gratis pasta

Ik denk dat Waregem scherp zal staan, Jelle Vossen zal scoren… 2-3

KV Oostende or any supporter: I'm in town tomorrow -any chance to see the game live without beeing a member/holding a season ticket? thx

1-0 in de 95 min met dank aan de VAR

Oostende zal zakdoeken te kort hebben is waar he Sydney

Uitslag maak nie uit gewoon 3 points i de zjakos

Ik ga voor 1-1 twee gewaagde ploegen tegen elkaar

Denk het nie var en scheids zullen er wel voor zorgen

2-1

2/1

1- 3 slecht voorgevoel

Mortier Christof

2 _1

KVO wint en Mercy zal blij zijn!

Ik gok op 3 -1 ๐Ÿ’ช๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›๐Ÿ’ช

4-0 e statement maken naar de rest, eerbetoon aan Franck, middelvinger naar het referee department, leuk om Arthur uit te wuiven en een cadeau voor de fans die 90 minuten gezongen hebben.... denk ik e ...

Ik gok op de var en de ref om te beslissen over winst of verlies

2-1 overwinning ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›met var en 7-1 zonder var ๐Ÿ’šโค๐Ÿ’›๐Ÿ‘Š

Pronostiek 3-1โค๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿ’š

3 _ 2

2_1

Tis te zien of de VAR in forme is , anders gok ik op 2-1

2-0

View more comments

3 weken geleden
KV Oostende

Wil je zondag lange wachtrijen vermijden ?

Kom dan

โœ… Vandaag tussen 10 en 12u nog je abonnement ophalen in de fanshop.

โœ… Zondag tijdig naar het stadion. Om 19u starten we al met Happy Hour en gratis Vorte Pasta.
... Meer BekijkenMinder Bekijken

Wil je zondag lange wachtrijen vermijden ? 

Kom dan

โœ… Vandaag tussen 10 en 12u nog je abonnement ophalen in de fanshop.

โœ… Zondag tijdig naar het stadion. Om 19u starten we al met Happy Hour en gratis Vorte Pasta.

Comment on Facebook

Pasta op KVO... Pasta wel?๐Ÿค”

Peter Deconijnck vroeg aanzetten is de boodschap ๐Ÿคช

Moet je coronapas hebben om binnen te raken? Want ik ben niet gevaccineerd en nie echt zin om een sneltest of wat dan ook te doen.

waar overal votre pasta en happy hour

Sharon Pynenbrouck ๐Ÿค”pasta op kvo

tot vanavond

Neal Huyghebaert Ian Huyghebaert

View more comments

instagram

Welcome @fortess17 ! He joins on loan from @rclens .

@gganaye : "He is an experienced player and should be able to take a leading role in our young squad. We are happy to have signed him as replacement for @jackhendry22 ."

#kvoostende #fortes #lens #newplayer
...

New dates and this time without Sunday eve football ๐Ÿ˜‰ #kvostende #schedule ...

The @stats_perform stats: 22 shots, 11 corner kicks but no goals ๐Ÿ˜ช
#kvozwa #stats #kvoostende
...

Well, it could have been very nice but this isn't bad either for sure! ๐Ÿ˜‰
#kvozwa #jpl #kvoostende
...

๐Ÿ˜ช #kvozwa #kvoostende #jpl ...

These guys will battle for the 3 points ! #kvozwa #jpl #kvoostende ...

Who wants V(o)ARte pasta? Still going! ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’› ...

Up to 3 points ! #kvozwa #kvoostende #jpl ...

Will we go into the top 5 after this weekend? ๐Ÿคž๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿ’› #kvozwa #kvoostende #jpl ...

Grazie & Arrivederci @arthurtheate !

@gganaye : We gave him this chance and he took it with both hands.

#theate #bologna #kvoostende #grazie
...

Meet our new midfielder @vincentkoziello ! He is looking forward to play his first homegame !
You can watch the full interview on our official Youtube-channel ! #koziello #kvoostende #newmidfielder
...

Now available in our fanshop: the #KVO40JOAR retro shirt ! Presented by @tony.obi .

And if the sales are going well, there is also a little incentive to it ... ๐Ÿ˜‰ #CupShirt #kvoostende #KVO40JOAR
...

RIP Le Petit Gรฉnรฉral 2/2 ๐Ÿ˜ช
#Berrier #RIP #Memorial
...

RIP Le Petit Gรฉnรฉral 1/2 ๐Ÿ˜ข #Berrier #RIP #Memorial ...

"Manuels works hard, plays good and deserved this chance. He did well, now he needs to keep up the good work and than, new chances will come." - @alexanderblessin
#stakvo #jpl #kvoostende #kvodna #osifo
...

Full time. But no offside? #stakvo #jpl #kvoostende #VAR? ...

Let's go ! #stakvo #jpl ...

Match Day ! #stakvo #kvoostende #jpl ...

Our former captain Patrick Bonomi payed us a visit today. He had a chat with his former teammates @kurtbataille and @tony.obi and with coach @alexanderblessin and @arthurtheate . #kvoostende #jpl #bonomi #90sretro ...

Welcome @vincentkoziello !

@gganaye : He is a top player who already knows our style of play. His creativity will be an asset for the team."
#kvoostende #koziello #newmidfielder #fckoln
...

A nice visual to start the week with ๐Ÿ˜‰
#kvoostende #ranking #jpl
...

"It wasnt all perfect today but these 3 points are important. And yes, we can enjoy this momentum if we look at the table today." - @alexanderblessin

#SERKVO #JPL #KVOOSTENDE
...

A haunting moment just before kick-off yesterday. #SERKVO

A tribute is also planned for our 'Petit Gรฉnรฉral' at the home game against Zulte Waregem (29/8) and the options are currently being considered to organize a commemoration moment in the Diaz Arena next week.

Pour toujours dans nos coeurs Maestro @berrierfranck10 !

#Berrier #RIPMaestro #10
...

Let's start the Sunday with a dance ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜๐Ÿ•บ#SERKVO #kvoostende ...

This one is for you @berrierfranck10 ! #serkvo #berrier #kvoostende #jpl ...

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL