WELKOM IN DE DIAZ ARENA

Zaterdagavond halfacht. Vier indrukwekkende lichtmasten schijnen hoog boven de Diaz Arena uit. Aan acht toegangspoorten schuift een bonte bende supporters aan in groen, rood en geel. In de lucht hangt de geur van smakelijke hamburgers, frieten en versgemaaid gras. Op het diepgroene tapijt hoor je het geluid van een stevige baltoets, muziek schalt door de luidsprekers, het gejoel op de banken zwelt aan, supporters veren recht. Vijf voor acht. 22 gladiatoren stijgen op uit de spelerstunnel en betreden de heilige mat. Geconcentreerde blik. Supportersgezangen rollen van de tribunes. Een hymne, een scherp fluitsignaal … de aftrap is gegeven. De felle strijd om de overwinning is begonnen.

MÉÉR DAN 90 MINUTEN VOETBAL

Duik de catacomben van de Diaz Arena in en krijg een blik achter de schermen bij de énige topvoetbalclub aan zee. Beleef de laatste minuten voor de wedstrijd in de kleedkamer. Waan jezelf even een VIP. Vertel jouw relaas van de wedstrijd tijdens de persconferentie, en nog zoveel méér…

Tijdens de ‘stadium tour’ (stadiontour) van ongeveer 60 minuten in de Diaz Arena, word je helemaal ondergedompeld in het verhaal van ‘Voetbal Aan Zee’. Ben je opgewarmd? J’is, j’is, j’is doa wi !

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL